Dekker

Mijn ervaring is, als je voor de eerste keer onderdelen wil bestellen, gaat het bestellen en opzoeken veel sneller als het afrekenen dat is dan erg onduidelijk.

Zeer duidelijke site en foto’s.

Duidelijker aangeven aanmaken van account, en de verdere betaal wijze, zeker als je voor de eerste keer onderdelen besteld.

Feike

Gewoon goed

Ja

Mario Luijken

Fijne webshop. Bestelling snel geleverd.

Snelle levering. Veel onderdelen beschikbaar.

Bestelling van 2 slotbouten 19cm Pro User kunnen ook in een stevige envelop per PostNL verstuurd worden. Nu verstuurd in een veel te grote doos per DHL.
Zo kunnen bezorgkosten gereduceerd...
Zo kunnen bezorgkosten gereduceerd worden voor zowel klant als bedrijf.

T. Schultz

Super service, snel en uitgebreid assortiment.

Losse verkoop per item

Gewoon goed

Duidelijke en uitgebreide website

Nvt

Van daele A

Alhoewel we thuis waren op het tijdstip van de levering heeft DHL de colli in zijn depot gelegd en moet ik het daar gaan ophalen ???? En waar ?? Is ook niet vermeld zelfs geen kennisgeving in de... Alhoewel we thuis waren op het tijdstip van de levering heeft DHL de colli in zijn depot gelegd en moet ik het daar gaan ophalen ???? En waar ?? Is ook niet vermeld zelfs geen kennisgeving in de brieven bus ?? Vind ik allezins zeker niet klant vriendelijk en nu.???? Mail naar DHL en jullie gestuurd en tot hiertoe geen respons ??? Als ik nog MISSCHIEN iets zou bestellen zeker niet met DHL als leverancier . Graag had ik mijn bestelling alsnog ontvangen of de volledige terugbetaling ervan.

O

Andere keverancier gebruiken

KSm

Snelle service

Snelheid?

axel

snelle levering en netjes ingepakt

heb producten ontvangen in andere kleuren dan besteld

Moormann Beheer BV

Enorme keus in onderdelen, toegankelijke website, snelle levering

deskundig advies.