Bob Cramwinckel

Goed afgesproken en verwerkt

Overzichtelijk

CBS

Goeie service scherpe prijzen, alleen jammer dat ze geen dealerprijzen maken.

goeie service scherpe prijzen

alleen jammer dat ze geen dealerprijzen maken.

Robin

Goed maar het product mag wel meer informatie bevatten. Ik heb hierdoor de verkeerde maat besteld

Mooie site

Als je een vorkbuis bestelt van 30cm en deze is 32,5cm vind ik de specificaties zeer slecht

WB

Betrouwbaar maar niet vlot, geen next day levering

compleet assortiment

sneller bezorgen

AK

Prima. eerder ook telefonisch contact gehad. Was goed, vriendelijk en to the point

ruim assortiment, goede (relevante) selectie-filters

Heel veel producten zijn niet op voorraad, maar staan wel op de site. Zou mooi zijn als je kan filteren op "wel/niet op voorraad" of op "direct leverbaar"

Henk

Uhhhhhh

Marcel

Vooraf met zekerheid willen wetenof het achterwiel dat ik wil bestellen met XD body is zoals op de afbeelding want staat nergens in tekst. Na bevestiging dat het idd met XD body is heb ik besteld.... Vooraf met zekerheid willen wetenof het achterwiel dat ik wil bestellen met XD body is zoals op de afbeelding want staat nergens in tekst. Na bevestiging dat het idd met XD body is heb ik besteld. Dus niet met XD body masr die kan wel worden nageleverd maar dan late ze niks meer van zich horen. Ga de body maar elders bestellen maar wel 80 euro meerprijs omdat Holland bikeshop het niet wil oplossen.

Geen enkele

Reageren op mail van klanten en die ook eerst lezen ipv een standaard reactie terug te sturen die niet relevant is.

Ger Op den Kelder

Er is oo de website niet vermeld, dat er bij de jasbeschermers ook bevestigingsmateriaal moet worden besteld.

Snelle correcte levering

Vermeld dat er bij de bestelling van jasbeschermers ook bevestigingsmateriaal besteld moet worden

E.plasschaert

Ruime keuze vlotte levering

Duidelijke site

Johan de vries

Een vertrouwd adres voor mijn bestelling

Duidelijkheid en een goede beschrijving