R.J. Reinds

Na een bezoekje aan het bedrijf in Assen werd vandaag onze deelbare Auping original boxspring met Maestro firm matrassen en Nice hoofdbord door 2 medewerkers snel en vakkundig volgens afspraak... Na een bezoekje aan het bedrijf in Assen werd vandaag onze deelbare Auping original boxspring met Maestro firm matrassen en Nice hoofdbord door 2 medewerkers snel en vakkundig volgens afspraak geïnstalleerd. Ook voor het advies etc werd door dhr Labohm alle tijd genomen.
Tot zover dik tevreden en begrijpen volledig dat dit bedrijf al 110 jaar bestaat!

T.G.A. Heerspink

Geweldige kwaliteit, meedenken en service!!!!

Harry en Andrea Zonderman

Goed advies en keurig geleverd. We slapen heerlijk op onze equilli matrassen.

ST te Haren

Grote sortering; vriendelijke en deskundige voorlichting;
nette aflevering.

W.Heikamp

Helemaal blij na een nachtje slapen, keurig afgeleverd het avek bed,door twee leuke mannen alles volgens afspraak.

Greetje Van dijk

Goed advies (rug en nekklachten) daardoor nu goed matras en kussen

Ron

Zeer tevreden, goed advies en goed geleverd! Top! Slaap super lekker. Thnx!!

H. Herbers

Zeer tevreden over het hele proces; van het advies in de winkel tot en met de bezorging van het nieuwe bed. Bovendien fijn om met deze aankoop een plaatselijke (Haren) ondernemer te steunen.

een uitgeslapen man

Goed advies en nemen de tijd. Levering zoals afgesproken zonder gedoe. Oude matrassen en karton meegenomen. En nieuw bed slaapt als nooit tevoren. Erg aanbevolen!

Korian Thoma

Geweldige service. Ruim en kwalitatief hoogwaardig assortiment