Reactie Home Design Shops Test:
Bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent met de wandpanelen en dat ze helemaal aan je verwachtingen voldoen. π
Bedankt voor je review! Fijn dat de onvolledige zending snel is aangevuld. Jammer om te horen dat de verzendinformatie wat verwarring gaf. We zullen dit intern bespreken om dit in de toekomst beter...
Bedankt voor je review! Jammer van de beschadigde emmer lijm. We hebben inmiddels contact met je gehad om dit op te lossen. Goed om te horen dat je verder tevreden bent met onze shop! π
Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent over de kwaliteit en snelle levering van het dekbedovertrek. Jammer dat de adressering niet helemaal soepel verliep; we nemen dit mee om het in de...
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de goede prijs. Quick Step laminaat is een topkeuze β mooi en duurzaam! π
Bedankt voor je review! Fijn dat je onze site en communicatie als prettig hebt ervaren Γ©n dat de levering op tijd was. Veel plezier met de verf! π¨
Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent met de snelle levering. Veel plezier met de verf! π¨
Bedankt voor je review! Wat fijn dat je zo tevreden bent met de service en de snelle bezorging. Geniet van je nieuwe wandklok! π
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de Coral mat gewoon goed bevalt. Simpel en effectief, precies wat je nodig hebt! π
Bedankt voor je review! Super om te horen dat je tevreden bent met de duidelijke info en het product. Een goede gordijnrail maakt echt het verschil! π