Dhr. Langerak

Top

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze gordijnrail en dat het aan je verwachtingen voldoet. 😊 Super om te horen dat je ook onze snelle levering en... Bedankt voor je review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze gordijnrail en dat het aan je verwachtingen voldoet. 😊 Super om te horen dat je ook onze snelle levering en service waardeert! Veel plezier ermee! πŸŽ‰

Dhr. de Greef

Prima!

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat de snelle levering en het vlot oplossen van het kleurprobleem naar wens zijn verlopen. Soms kan er iets misgaan, maar super dat je tevreden bent met... Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat de snelle levering en het vlot oplossen van het kleurprobleem naar wens zijn verlopen. Soms kan er iets misgaan, maar super dat je tevreden bent met de service! 😊

Mevr. Ruygh

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat de levering soepel verliep en dat alles goed ingepakt was. Goede communicatie vinden we superbelangrijk, dus leuk dat je dat waardeert! ⏰😊

Dhr. Santos

Gewoon goed

Reactie Home Design Shops Test:

Thank you for your review! So great to hear that everything went smoothly, from ordering to delivery. 😊 We're thrilled the flooring arrived in perfect condition without a scratch. Looking forward... Thank you for your review! So great to hear that everything went smoothly, from ordering to delivery. 😊 We're thrilled the flooring arrived in perfect condition without a scratch. Looking forward to helping you again in the future! 🏑

Mevr. Wijnbergen

Goede vlotte verzending. Afgeleverd op afgesproken dag. Netjes verpakt

Mevr. Frerejean

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent met de deurmat. Het is altijd fijn om een product te hebben dat doet wat het belooft! 😊

Mevr. Otten

Goede service!

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent met onze service en dat het probleem netjes is opgelost. Zo hoort het ook! 😊

Dhr. Schoemaker

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Super om te horen dat de levering volgens afspraak is verlopen. πŸŽ‰ Goede tip over de lijmkit, we nemen dat zeker mee om onze service te verbeteren. Veel plezier met je... Bedankt voor je review! Super om te horen dat de levering volgens afspraak is verlopen. πŸŽ‰ Goede tip over de lijmkit, we nemen dat zeker mee om onze service te verbeteren. Veel plezier met je akoestische wandpanelen! 😊