Super alles snel geregeld.
Reactie Home Design Shops Test:
Bedankt voor je review! Super om te horen dat alles snel en correct is verlopen met de levering van de behanglijm π. Veel plezier met het behangen!
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de deurmat bevalt π.
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles uiteindelijk goed is opgelost en dat je tevreden bent over onze klantenservice π. We nemen je feedback over de bezorgingsmails zeker mee om onze...
Bedankt voor je feedback! We hebben je inmiddels gesproken. Fijn dat we even met je hebben kunnen spreken over de rails. We waarderen het dat je ons de kans hebt gegeven om het samen te bespreken,...
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen met de meetfout. Top dat je tevreden bent met de oplossing! π
Bedankt voor je review! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en medewerkers π. Geniet van je plafondlijsten!
Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit van de gordijnrails en dat we het probleem snel voor je konden oplossen π. We staan altijd klaar om te helpen!
Bedankt voor je review! Super om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit, prijs en de correcte levering van de gordijnrails π. Veel plezier ermee!
Bedankt voor je review! Geweldig dat je tevreden bent met de gordijnrails en dat het transport zo soepel verliep π. We blijven ons best doen om het zo te houden!
Bedankt voor je review! Super om te horen dat de communicatie goed verliep en dat je blij bent met de mooie aanbiedingen π. Geniet van je nieuwe badmat!