Mevr. van der Vorst

Uitstekend!

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je de handige info voor het meten als een sterk punt ervaart 😊. Veel plezier met je Squid!

Jeroen

Erg goed. Vriendelijke snelle reactie, snel geleverd.

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Super dat je zo tevreden bent over de vriendelijkheid, snelheid en de prijs van ons Eijffinger behang.😊 Als je nog eens iets nodig hebt, staan we weer klaar!

Elzakkers Maatwerk Interieurs

Goed!

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent met onze duidelijke webshop en de prijzen van de Orac wandpanelen! 😊

Mevr. de Jong

Heel goed

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Fijn dat de Deense vogel op tijd is bezorgd en netjes verpakt. Veel plezier ermee! 🐦

Mevr. Groven

Uitstekend, snelle levering

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Super om te horen dat de snelle levering zo goed bevallen is. Veel plezier met de kalkverf! 😊

Dhr. ten Dolle

Zeer goed.

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je blij bent met de snelle en correcte levering. We gaan zeker ons best doen om op dezelfde voet door te gaan! 😊

Mevr. Geerts

Zeer tevreden over mat

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over de mat én onze snelle verzending waardeert! 😸

Mevr. Beekhuizen

Super.

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je zo tevreden bent met de snelle verzending en de kwaliteit van het behang 😊. Veel plezier ermee!

Dhr. Adriaensen

Zeer goed

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Super om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de prijs-kwaliteitverhouding van onze gordijnrail onderdelen. Fijn ook dat je de ruime keuze waardeert! 😊

Mevr. Braam

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je feedback! Super dat je direct hebt gevonden wat je zocht 😊. We nemen je tip over snellere verzending mee om onze service nog beter te maken!