Zeer goed
Reactie Home Design Shops Test:
Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze klantvriendelijkheid, het advies en de snelle levering. ๐ We waarderen je feedback.
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze klantvriendelijkheid en de snelle hulp bij de levering ๐. We blijven ons best doen om zo door te gaan!
Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent over de weergave op de site en de snelle levering ๐. Wat jammer dat de breedte van de panelen niet helemaal goed uitkwam door het schuiven. De...
Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat je onze website en communicatie waardeert ๐. Helaas kan het soms door drukte bij de pakketdienst gebeuren dat de levering iets later is. We blijven...
Bedankt voor je review! Fijn dat de ophoogmat je bevalt ๐ Het is inderdaad handig om de ophoogmat meteen mee te bestellen, dat maakt het compleet!
Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent met de prijzen en de levering op tijd. Jammer dat een van de hoeken beschadigd was, dat had natuurlijk niet mogen gebeuren. Mocht u daar problemen...
Bedankt voor je review! Super om te horen dat je de goede kwaliteit en redelijke prijs waardeert van de kokos deurmat. Veel plezier ermee! ๐
Bedankt voor je review! Veel plezier van de Squid!
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het contact en de verpakking naar wens waren. Goede tip over de bezorging naar Texel, dat zullen we duidelijker communiceren. Veel plezier met de vloer! ๐
Bedankt voor je review! We nemen je feedback over de bereikbaarheid bij telefonisch contact mee, en kijken hoe we dit kunnen verbeteren.