Dhr. Wilssens

Uitstekend

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je de communicatie over het algemeen als uitstekend hebt ervaren. 😊 We begrijpen dat het afronden van een bestelling soms wat snel kan aanvoelen. We... Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je de communicatie over het algemeen als uitstekend hebt ervaren. 😊 We begrijpen dat het afronden van een bestelling soms wat snel kan aanvoelen. We zullen dit zeker meenemen om de ervaring nog beter te maken. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan we altijd voor je klaar!

Dhr. Kuijpers

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Fijn dat alles volgens afspraak is verlopen. Geniet van je nieuwe buitenmat! 😊

Mevr. Bol

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de communicatie snel en correct verliep. Veel plezier met je nieuwe deurmat! 😊

Dhr. Badings

Helemaal goed

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat de levering snel en goed was. Fijn dat de kokosmat helemaal naar wens is! 😊

Dhr. Verheyden

Heel goed

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent met onze snelle reactie en hulp! 😊 We staan altijd voor je klaar. Veel plezier met je Squid raamfolie!

Mevr. Le Belle

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze showroom en de snelle levering. Geniet van je nieuwe Hamat Bombay Tree kokosmat! 🌳😊

Mevr. Katerberg

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel was. Veel plezier van de wandpanelen!😊

Mevr. Caparo

Heel goed al meerdere keren besteld

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de service, duidelijkheid van de webpagina en bezorging allemaal naar wens waren. Veel plezier met de Farrow & Ball School House White! 😊

Mevr. Truijers

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel was 🚚. Geniet van je nieuwe kokosmat!

Dhr. Buys

Ok

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Fijn dat de kokosmat op tijd is geleverd en dat je tevreden bent met de kwaliteit 😊.