Dhr. Buys

Ok

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Fijn dat de kokosmat op tijd is geleverd en dat je tevreden bent met de kwaliteit 😊.

Mevr. Bastiaens

Heel fijn

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de wandpanelen en onze service. πŸŽ‰ Als je nog eens iets nodig hebt, staan we weer voor je klaar!

Davjd H.

Super

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat we het probleem snel hebben kunnen oplossen. We streven er altijd naar om onze klanten tevreden te stellen,... Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat we het probleem snel hebben kunnen oplossen. We streven er altijd naar om onze klanten tevreden te stellen, ook als er een foutje gebeurt. Veel plezier met de gordijnrails! 😊

Mevr. Satnarain

Prima heel tevreden

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent met de kokosmat en de snelle levering! 😊

Dhr. Hoekstra

Erg goed

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Super om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en goede kwaliteit. Veel plezier met je aankoop! 😊

Mevr. Willemsen

Super

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze duidelijke site en snelle levering. We zijn blij dat je de notificatie met de levertijd handig vindt 😊. Veel plezier met... Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze duidelijke site en snelle levering. We zijn blij dat je de notificatie met de levertijd handig vindt 😊. Veel plezier met je nieuwe gordijnrails!

Mevr. Bijenhof

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de aflevering netjes is verlopen. Veel plezier met je nieuwe akoestische paneel! 😊

Dhr. Cremer

Prettig, zakelijk

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je feedback! Wat fijn dat je onze informatieve website en het kleurrijke assortiment waardeert. We zijn blij dat je geen verbeterpunten hebt! 🌟

Dhr. Telleman

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat de 7 meter lange gordijnrail keurig verpakt is geleverd. Veel plezier ermee! 😊