Reactie Home Design Shops Test:
Bedankt voor je feedback! Wat fijn dat alles op tijd geleverd is en dat je tevreden bent met de akoestische panelen. π Als je in de toekomst nog meer tips of suggesties hebt, horen we dat graag!
Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van de droogloopmat. Veel plezier ermee! π
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat het hele proces soepel verliep. We gaan zeker zo door! πͺ
Bedankt voor uw uitgebreide feedback. We vinden het jammer dat u niet volledig tevreden bent met uw aankoop. We hebben meerdere malen contact met u gehad om een passende oplossing te vinden en...
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat het bestellen makkelijk ging en dat de levering snel was. Veel plezier met je decoratie! π
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze website en de snelle levering. Veel plezier met de verf! π¨
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de eindstop rails snel bezorgd zijn. Veel plezier met je aankoop! ππ¨
Bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent met de snelle levering, het mooie product en de goede prijs. Veel plezier met je buitenmat! π
Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de stalenservice. Veel plezier met je nieuwe behang! π‘
Bedankt voor je feedback! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle, goede en vriendelijke service. We doen ons best om altijd helder en snel te communiceren! π Geniet van je Normann...