Mevr. Vranken

Goed, snelle levering

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Geweldig dat je tevreden bent met de snelle levering en de ruime keuze aan klokken. 😊

Mevr. Van de Bennet

Top!!! Goede service en snelle levering!

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de mooie en kwalitatieve producten, de snelle levering, en de uitstekende service. 😊

Mevr. Bakker

Heel goed

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering van de panelen. 😊

Dhr. Reijnen

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Super om te horen dat je tevreden bent met de deurmat en de snelle levering. πŸ‘

J. Switzar

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je feedback! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de informatie die je hebt ontvangen toen je belde. We waarderen je tip over de afhaalbevestiging en gaan dit zeker meenemen om... Bedankt voor je feedback! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de informatie die je hebt ontvangen toen je belde. We waarderen je tip over de afhaalbevestiging en gaan dit zeker meenemen om onze service te verbeteren. We willen ervoor zorgen dat je altijd op de hoogte bent wanneer je product klaar ligt om opgehaald te worden. 😊

Willems

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat de maten van de bestelde kokosmat klopten en dat de levering snel was. We zijn blij dat je tevreden bent! πŸ‘

Dhr. Versteegh

Begon goed, maar inmiddels ver onder wat ik had verwacht.
Product eerst een week later geleverd. Vervolgens is de inhoud totaal verkeerd en na 5 dagen nog geen enkele reactie.

Mw. Keijser

Goede producten, duidelijke leverdatum

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent met de schoonloopmat en dat de leverdatum duidelijk was. Het is geweldig om te horen dat de mat goed bevalt! 😊

Dhr. van Rookhuizen

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van de kokosmat. We wensen je veel plezier met de deurmat toe

Dhr. Trenka

Super

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je zo tevreden bent met de hor. Veel plezier ermee! 😊