Heel goed
Reactie Home Design Shops Test:
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de high gloss van Farrow & Ball. Het is een prachtige, duurzame verf die een schitterende glans geeft! π¨
Bedankt voor je review! π Fijn om te horen dat je tevreden bent over de zorgvuldige behandeling van het pakket en onze snelle service. Jammer dat de levering een dag vertraging had β we streven er...
Bedankt voor je review! Wat fijn dat je zo tevreden bent met de snelle levering Γ©n ons assortiment! Farrow & Ball is inderdaad een prachtig merk, blij dat we je hiermee kunnen helpen π.
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze gordijnrails en de snelle bezorging. Veel plezier ermee! π
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de snelle levering en duidelijke communicatie goed bevallen zijn π. We hopen dat je veel plezier hebt van je op maat gemaakte mat!
Bedankt voor je review! Wat fijn dat de kleur helemaal naar wens is en dat de verf goed bevalt. Old White is inderdaad een prachtige, veelzijdige tint! Veel plezier met je project π¨
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de snelle levering, goede klantenservice en ons brede assortiment je zijn opgevallen! π We hopen dat je veel plezier hebt van het Arte behang.
Bedankt voor je review! Wat fijn dat de op maat gemaakte kokos deurmat helemaal aan je verwachtingen voldoet en 100% in orde is π. Geniet van je aankoop!
Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat de deurmat op maat zo goed bevalt! π