Dhr. Teeven

Verzending verliep niet geheel vlekkeloos. Vanwege verkeersdrukte. Daarom 2 dgn later weer ingepland en ontvangen.
Waarschijnlijk door t vaker on en uitladen was de verpakking op meerdere...
Waarschijnlijk door t vaker on en uitladen was de verpakking op meerdere plaatsen kapot.
We kijken zodra we gaan monteren of er schade is ontstaan.

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je feedback! Jammer dat de verzending niet soepel verliep door de verkeersdrukte en de schade aan de verpakking. Mocht je tijdens het monteren schade aan de wandpanelen ontdekken, neem... Bedankt voor je feedback! Jammer dat de verzending niet soepel verliep door de verkeersdrukte en de schade aan de verpakking. Mocht je tijdens het monteren schade aan de wandpanelen ontdekken, neem dan gerust contact met ons op. We zorgen ervoor dat je tevreden bent met je aankoop!

Dhr. van Mourik

In 1 woord geweldig

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je feedback! Geweldig om te horen dat de levering en prijs-kwaliteit verhouding naar wens waren

Dhr. Roskam

Heel goed

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je onze website gebruiksvriendelijk vindt en tevreden bent met de snelle levering en het product. Veel plezier met je nieuwe gordijnrails! 😊

Mevr. Turk

Uitstekend

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je het overzicht van onze gordijnrails accessoires uitstekend vindt 😊

Dhr. Van der Tol

PostNL had het feestje bijna bedorven door een pakket van 11 kilo en 1,20 m hoog zoek te maken! Gelukkig reageerde Home Design goed door direct een nieuwe mat te snijden - exact op maat trouwens -... PostNL had het feestje bijna bedorven door een pakket van 11 kilo en 1,20 m hoog zoek te maken! Gelukkig reageerde Home Design goed door direct een nieuwe mat te snijden - exact op maat trouwens - en op te sturen.

Dhr. Roozenboom

Heel goed. Duidelijke en makkelijke website met veel producten. Volgens afspraak op de juiste dag geleverd door POSTNL.