Monique

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Wat fijn dat de snelle levering je zo goed bevallen is. 😊 Veel plezier met je nieuwe Arte behang!

Matthijs

Door het verkeerd leveren van het product niet zo fijne ervaring.

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je feedback! Jammer om te horen dat de levering niet soepel verliep, dat had natuurlijk beter gekund. We nemen je suggestie voor een andere bezorgdienst mee; het is belangrijk voor ons... Bedankt voor je feedback! Jammer om te horen dat de levering niet soepel verliep, dat had natuurlijk beter gekund. We nemen je suggestie voor een andere bezorgdienst mee; het is belangrijk voor ons om de ervaring voor jou en anderen te verbeteren. Fijn dat je de optie voor maatwerk bij ons waardeert! πŸͺŸ Hopelijk bevalt de Squid raamfolie uiteindelijk goed.

Mevr. Kruijsbergen

Prima ervaring!!!

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad met onze wandpanelen 😊

Fi-Nance Consultancy

Heel goed

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de kokosmat goed bevalt 😊. Hopelijk zorgt hij voor een warm welkom in je huis!

Dhr. De Maesschalck

Top

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Fijn dat de snelle en correcte levering goed is bevallen 😊 We hopen dat de kokosmat precies past en goed zijn werk doet!

Dhr. Onzen

Goede service, super geregeld met een terugbel verzoek. Super klanteservice en product snel geleverd.

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat de terugbelservice en snelle levering naar wens waren. We wensen je veel plezier met je Farrow and Ball verf! 🎨

Dhr. van Campen

Via Internet beststeld 2 dagen later ontvangen en zeer goed verpakt

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel en netjes was, en dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van het behang 😊. Veel plezier met het resultaat!

Mevr. Lammens

Perfect

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze communicatie als sterk ervaart 😊. Dat betekent veel voor ons! Geniet van de krijtverf en veel plezier met je project!

Mevr. Donders

Zeer goed

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent met het advies over het juiste hor 😊. We nemen je tip over de website zeker mee; duidelijke tekeningen en uitleg kunnen inderdaad helpen om het... Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent met het advies over het juiste hor 😊. We nemen je tip over de website zeker mee; duidelijke tekeningen en uitleg kunnen inderdaad helpen om het meten makkelijker te maken. We willen het zo eenvoudig mogelijk maken, dus bedankt voor je suggesties!

Mevr. Mortier

Geweldige service, goede communicatie, duidelijke website en snelle levering.

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je geweldige review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service, communicatie en snelle levering. Super dat de staaltjes hebben geholpen bij het maken van de juiste... Bedankt voor je geweldige review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service, communicatie en snelle levering. Super dat de staaltjes hebben geholpen bij het maken van de juiste keuze. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen helpen en echt leuk dat je ons aanbeveelt bij vrienden en familie! 🌟