Mevr. Lopez

Great service and fast delivery

Reactie Home Design Shops Test:

Thank you for your review! We're glad you were pleasantly surprised by the wide variety of doormats. We aim to have something for everyone, so itโ€™s great to hear you appreciate the selection! ๐Ÿ˜Š

Dhr. Craeynest

Heel goed

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles naar wens is met de rail ๐Ÿ˜Š. Mocht je nog vragen of suggesties hebben, laat het gerust weten!

Annemiek

Snelle service, mooie mat, doet wat het moet doen.

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent met de mat en dat hij goed op maat is ๐Ÿ˜Š. Jammer om te horen dat je de verzoeken om feedback iets te vaak vond; we zullen hier zeker naar kijken om... Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent met de mat en dat hij goed op maat is ๐Ÿ˜Š. Jammer om te horen dat je de verzoeken om feedback iets te vaak vond; we zullen hier zeker naar kijken om dit te verbeteren.

Mevr. Veldink

Super

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service, prijs, keuze รฉn levertijd. We streven ernaar om het bestelproces zo soepel mogelijk te maken en zijn blij dat dit... Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service, prijs, keuze รฉn levertijd. We streven ernaar om het bestelproces zo soepel mogelijk te maken en zijn blij dat dit goed is gelukt!

Mevr. ET

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Fijn dat je de keuze en het overzicht op onze website waardeert ๐Ÿ˜Š. Hopelijk ligt de op maat gemaakte kokos mat perfect op zijn plek!

Piet

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze snelle en duidelijke service waardeert, en dat we het foutje naar tevredenheid hebben opgelost ๐Ÿ˜Š. We nemen je tip zeker mee; een extra check bij... Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze snelle en duidelijke service waardeert, en dat we het foutje naar tevredenheid hebben opgelost ๐Ÿ˜Š. We nemen je tip zeker mee; een extra check bij het verzenden van kleinere producten kan zeker helpen om fouten te voorkomen.

C.

Slecht.

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je het product mooi vindt. We begrijpen je zorgen en hebben inmiddels contact met je opgenomen om dit verder te bespreken. ๐Ÿ˜Š

Mevr. Monster

Heel goed!

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je blij bent met de korting bij je aankoop van het Arte behang ๐ŸŽ‰. Zo wordt het inrichten van je ruimte nรฉt iets leuker!

Mevr. op den Brouw

Heel goed.

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Fijn dat je de duidelijke site, de prijs-kwaliteitverhouding รฉn de snelle service waardeert. Zo hoort het ๐Ÿ™‚.

Feddy

Makkelijk uit te zoeken en te bestellen.

Reactie Home Design Shops Test:

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de Squid raambekleding goed verpakt en netjes haaks is afgesneden. Zo kun je meteen aan de slag zonder gedoe! ๐Ÿ˜Š