Begeleiding
Match
Huishoudelijke hulp
Communicatie

Ik ben werkzaam als hulp en heb goede ervaring

Nee hoor

Beste collega,
Bedankt voor jouw review! Altijd erg leuk en goed om dat te kunnen lezen!

Prima.
Snel een goede hulp, zeker nadat eerste afhaakte en ook niet beviel.
Alleen geen optie voor vervanging tijdens vakantie, juist tijdens de kraamweek was dat wel fijn geweest.

Opmerkingen of tips

Ik heb al twee keer iemand voorgedragen. Daar kreeg je toch gratis uren voor terug?

Beste klant,
Allereerst hartelijk dank voor de fijne review. Altijd goede opstekers!
Wat betreft de extra korting, jazeker!
Bonus voor nieuwe klanten
Zorgt u ervoor dat een...
Beste klant,
Allereerst hartelijk dank voor de fijne review. Altijd goede opstekers!
Wat betreft de extra korting, jazeker!
Bonus voor nieuwe klanten
Zorgt u ervoor dat een medewerker van Home Works een extra klant krijgt dan geven we u een bonus in de vorm van 2 uur gratis schoonmaak als u al klant bent of 2 uur extra salaris als u hulp bent bij Home Works.
Laat u nog even weten wie u bent en om welke nieuwe klanten het gaat? Dan regelen we de korting snel!

Vanaf het begin af aan heb ik goede ervaring met Homeworks

Beste heer mevrouw,
Hartelijk dank voor de goede beoordeling. Teken dat we het voor u goed hebben georganiseerd en daar doen we het voor!
Hartelijk dank!

Nicole Mokwe

Ik helemaal tevreden met dit bedrijf

Opmerkingen of tips

Goed bedrijf en ik heb altijd goede contact met homeworks.

Ilse

Huishoudelijke hulp is tot nu toe een keer langs geweest, dus heel veel kan ik er nog niet over zeggen. Wel word er goed gecommuniceerd en zijn ze duidelijk. Erg fijn!

Nataliia

Ik ben super blij en tevreden!

Goed, fijne werkgever

Marian Osei

Vlotheid van zaken is zeer optimaal

Opmerkingen of tips

Voor Match heb ik vier sterren gegeven en niet vijf omdat; ik merk dat door de hoeveelheid van klanten suggereren soms klanten op een niet beschikbare tijden. Het is soms verleidelijk.... maar ja.... Voor Match heb ik vier sterren gegeven en niet vijf omdat; ik merk dat door de hoeveelheid van klanten suggereren soms klanten op een niet beschikbare tijden. Het is soms verleidelijk.... maar ja. Een hulp moet zeker van haar zaken zijn om niet tegen haar wensen en beschikbaarheid te gaan werken

Hoi Marian,
Dank voor jouw review.
En wij zijn ook blij met jouw hulp!
Hoi Marian,
Dank voor jouw review.
En wij zijn ook blij met jouw hulp!
Over jouw beschikbaarheid geef je terecht aan dat je goed moet weten wat je wel en niet wilt doen. In jouw inlogomgeving kan je aangeven wat je precies wilt en wanneer. Zie hier ook de uitleg: https://www.youtube.com/watch?v=_InzBbioeC0

Veronica Schram

Werk voor dit bedrijf. Heb goede ervaringen.

Reactie Home Works:

Hoi Veronica, fijn dat je ons een review hebt gegeven. En... het is geheel wederzijds! Groeten Home Works

Vanessa

Ze doen echt hun best naar de klanten zowel de huishoudelijke hulpen top.hoor

Good job

Hi Vanessa,
Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent.
Groet,
Home Works