Begeleiding
Match
Huishoudelijke hulp
Communicatie

Eric te Groningen

Wij wilden een eenmalige grote schoonmaak. Snel en duidelijk telefonisch geregeld. Er zijn twee nette en hard werkende dames geweest. Is zeer goed bevallen en we gaan zeker vaker gebruik maken van... Wij wilden een eenmalige grote schoonmaak. Snel en duidelijk telefonisch geregeld. Er zijn twee nette en hard werkende dames geweest. Is zeer goed bevallen en we gaan zeker vaker gebruik maken van Homeworks.

yvonne

De mensen zijn vriendelijk als je belt. en ben blij om bij HomeWorks te werken. en je komt bij de juist mensen die goed klikken.

Opmerkingen of tips

ga zo door.

Chantal Aaldijk

Ik ben al 9 jaar klant en altijd naar volle tevredenheid. Inmiddels toe aan tweede hulp (eerste ging met pensioen). Nooit geen problemen, goede schoonmaak, vervanging mogelijk bij vakantie of ziekte... Ik ben al 9 jaar klant en altijd naar volle tevredenheid. Inmiddels toe aan tweede hulp (eerste ging met pensioen). Nooit geen problemen, goede schoonmaak, vervanging mogelijk bij vakantie of ziekte hulp.

Geachte mevrouw Aaldijk,
Wat leuk om te lezen dat u al zo lang klant bij ons bent en zulke goede ervaringen heeft met Home Works. Erg fijn!

Een betrouwbare bedrijf

Sinds 6 jaar vaste hulp van Home Works in huis en soms ook hulp in de tuin. Bevalt prima!

Super goed

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw beoordeling van Home Works en wat leuk om te lezen dat u zo tevreden bent!

Goede ervaring

Al jarenlang goede ervaringen met de huishoudelijke hulpen van HomeWorks!

Reactie Home Works:

Geachte heer, mevrouw, Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent met onze hulp. Dank voor het deze van uw ervaring.
HomeWorks

F.H. Loeber

Snel, flexibel en goed geholpen

Reactie Home Works:

Geachte heer Loeber, dank voor het afgeven van een review en fijn dat we u goed hebben kunnen helpen!

Van der Werf

Goede ervaring. Professionele schoonmaker. Altijd op tijd en werkte grondig en gestructureerd.

Geachte heer Van der Werf,
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met Home Works. Goed om te horen dat we u goed kunnen helpen.