Begeleiding
Match
Huishoudelijke hulp
Communicatie

Ik vind het een fijn bedrijf vriendelijk

Erg onder de indruk van de ad-hoc service. ik wilde op de dag zelf nog een schoonmaakster en binnen een paar uur stond er iemand op de stoep!

Twee maal eenmalige hulp in gehuurd

Uitstekende diensten en vriendelijke medewerksters.

Desiree de wolf

Fijne firma, erg naar mijn zin en begrijpen en helpen je goed als er wat dwars zit.
Fijne klanten en coordinatoren.
Zou geen andere werkgever willen!

Beste collega,
Bedankt voor de review en wat fijn dat het allemaal goed gaat!

G. van Geenen

Tegemoetkomend, vriendelijk, open

Beste schrijfster,
Heel hartelijk dank voor uw review waarin u uw ervaringen met Home Works deelt. Goed om te horen dat onze dienst goed aansloot bij uw wensen!
Met vriendelijke...
Beste schrijfster,
Medewerkers Home Works

Ad Bolier

Na een e-mail van mijn kant werd er al snel contact gezocht en de werkwijze uitgelegd. Binnen een paar dagen was de gevraagde hulp gevonden. Dit leverde gelijk een goede match op. Vanuit Home Works... Na een e-mail van mijn kant werd er al snel contact gezocht en de werkwijze uitgelegd. Binnen een paar dagen was de gevraagde hulp gevonden. Dit leverde gelijk een goede match op. Vanuit Home Works was er voor mij ook een duidelijke keuzemogelijkheid. Ook werd vanuit Home Works ge adviseerd met weinig uren te beginnen om daarna eventueel uit te breiden ipv gelijk de meeste uren voor te stellen.

Geachte schrijver,
Hartelijk dank voor het geven van deze uitgebreide feedback en fijn dat alles tot nu toe naar wens gaat!

Netty78

Mijn ervaring bij Homeworks is goed. Mijn coach was heel vriendelijk. Luisteren goed naar je wensen.

Beste schrijver,
Bedankt voor het geven van uw feedback op Home Works!
Namens Home Works

Betrouwbare organisatie,

Beste schrijver,
Bedankt voor het delen van uw ervaring met Home Works.
Home Works

Goed en snel contact. We worden goed op de hoogte gehouden.

Beste Schrijver,
Hartelijk dank voor uw review over de huishoudelijke hulp van Home Works!