Dhr. Muller

Uitstekend

Vlot geleverd en problemen in de levering goed opgelost.

Evt. Zorgvuldiger bestelling verzamelen voorkomt service achteraf

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Fijn dat de levering vlot ging en dat we het probleem goed hebben kunnen oplossen. We nemen je tip zeker mee; zorgvuldiger verzamelen is een goede manier om service achteraf... Bedankt voor je review! Fijn dat de levering vlot ging en dat we het probleem goed hebben kunnen oplossen. We nemen je tip zeker mee; zorgvuldiger verzamelen is een goede manier om service achteraf te voorkomen. 😊

Bianca

Fijne ervaring met dit bedrijf. Goederen perfect op maat afgeleverd en super klantenservice! Toen bleek dat er van een onderdeel tekort was, hebben ze dit meteen in orde gebracht. De volgende dag... Fijne ervaring met dit bedrijf. Goederen perfect op maat afgeleverd en super klantenservice! Toen bleek dat er van een onderdeel tekort was, hebben ze dit meteen in orde gebracht. De volgende dag was het er al!

Klantenservice

Voor echte leken zouden filmpjes met wat extra monteertips welkom zijn. Op youtube vind je er wel een paar.

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en de op maat gemaakte gordijnrails. 😊 Super dat het ontbrekende onderdeel zo snel geregeld kon worden – we vinden... Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en de op maat gemaakte gordijnrails. 😊 Super dat het ontbrekende onderdeel zo snel geregeld kon worden – we vinden het belangrijk om snel te schakelen! πŸŽ‰

Slegers & van Lierop schilderwerken

Heel goed!

Heel snel antwoord snelle verzending

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Super om te horen dat je tevreden bent met onze snelle service. Veel plezier met de kleurenwaaier van Farrow & Ball!

Jan

Vlotte levering, goed product

duidelijke website,
op maat kunnen laten maken,
vlotte levering

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Fijn dat de levering zo vlot ging en dat je tevreden bent met de deurmat op maat. 😊 Veel plezier ermee!

Mevr. Ebben de wit

Contact goed.snelle bezorging

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het contact en de snelle bezorging naar wens waren. 😊 Veel plezier met de klokjes!

Mevr. Carine

Heel goed perfecte levering heel tevreden van het artikel

Alles was perfect

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Super om te horen dat je zo tevreden bent met de kokosmat en dat de levering perfect verliep. 😊 Veel plezier ermee!

Dhr. Vredenberg

Was prima geregeld

Snelle bezorging en goed en stevig verpakt

Geen aanmerking

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat de snelle bezorging en stevige verpakking goed zijn bevallen. Daar doen we ons best voor! 😊 Veel plezier met de gordijnrails!

Mevr. de Lange BaanHofman

Dikke prima

Super service om de kleur van mijn klok nog om te wisselen, en ik
nu dolgelukkig met mijn bruine koekoeksklok bent.

Helemaal okΓ©

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je fijne review! Wat super dat de kleurwissel zo soepel verliep en dat je nu dolblij bent met je bruine koekoeksklok. πŸŽ‰ We vinden het altijd geweldig om te horen dat onze service een... Bedankt voor je fijne review! Wat super dat de kleurwissel zo soepel verliep en dat je nu dolblij bent met je bruine koekoeksklok. πŸŽ‰ We vinden het altijd geweldig om te horen dat onze service een verschil maakt. Veel plezier ermee! 😊

B&L

Slecht

Degelijk materiaal aankopen en controleren of artikel in orde is!!!!

Mevr. Nieuwenhof

Denken mee, goedkope panelen die overeenkomen met de website, goede kwaliteit.

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent met de wandpanelen en dat ze helemaal aan je verwachtingen voldoen. 😊