Dhr. Heemskerk

Erg goed

Helpen je graag als er wat verkeerd gaat

Zou het niet weten

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent en dat onze service je goed geholpen heeft 😊.

Mevr. Van der Ham

Heel fijn, gratis 3 stalen opgestuurd gekregen en geen verzendkosten!

Nette communicatie

Ga zo door

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je blij bent met de gratis stalen en onze nette communicatie 😊. We gaan zeker zo door!

Dhr. Daems

Zeer correct. Duidelijke communicatie.

Stipte levering. Eerlijke prijs.

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat de communicatie en levering zo goed zijn bevallen. 😊 Fijn dat je ook de eerlijke prijs waardeert!

Mevr. Harks

Uitgebreid assortiment

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je zo tevreden bent met ons assortiment en de snelle levering. We wensen je veel plezier met de badmat!

Mevr. Groen

Heel goed

Op maar iets kunnen leveren

Geen idee

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat de kokosmat goed bevalt en dat we maatwerk hebben kunnen leveren. 😊 Als je nog tips of vragen hebt, laat het gerust weten!

Mevr. Oostveen

Goede ervaring, snel bestelling in huis.

Duidelijke omschrijving. Snelle levering

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat de snelle levering en duidelijke omschrijving je zo goed bevallen zijn πŸ‘. Veel plezier met de kokosmat!

Mevr. Dijkman

Zeer goed

Klantvriendelijk, goed advies en snelle levering

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze klantvriendelijkheid, het advies en de snelle levering. 😊 We waarderen je feedback.

Dhr. Brom

Prima service!

Klantvriendelijk en directe hulp bij problemen levering!

Ga vooral zo door. Prima geholpen.

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze klantvriendelijkheid en de snelle hulp bij de levering 😊. We blijven ons best doen om zo door te gaan!

Dhr. Reijnen

Heel goed....keurig op tijd geleverd

Goed weergegeven op de site..
Na bestelling snelle levering.

Wandpanelen hebben de maat van 52.5 cm....jullie vergeten dat ze in elkaar schuiven....nu komen we eigenlijk 1 houtdeel te kort.

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent over de weergave op de site en de snelle levering 😊. Wat jammer dat de breedte van de panelen niet helemaal goed uitkwam door het schuiven. De... Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent over de weergave op de site en de snelle levering 😊. Wat jammer dat de breedte van de panelen niet helemaal goed uitkwam door het schuiven. De panelen zijn inderdaad 52,6 cm, maar er kan wat breedte verloren gaan wanneer het vilt ingekort wordt. Dit kan bij 2 panelen naast elkaar soms oplopen tot 1,5-2 cm, zoals je ook aangeeft. We zullen dit zeker meenemen om onze klanten nog beter te informeren!

Mevr. Schelvis

Heel goed

Duidelijke website, goede communicatie.

Levering van het behang was niet zoals afgesproken. Leverancier kwam dag later dan aangegeven door de website/ email

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat je onze website en communicatie waardeert 😊. Helaas kan het soms door drukte bij de pakketdienst gebeuren dat de levering iets later is. We blijven... Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat je onze website en communicatie waardeert 😊. Helaas kan het soms door drukte bij de pakketdienst gebeuren dat de levering iets later is. We blijven ons best doen om dit te verbeteren!