Heel goed
Goede service
Goede service
Goede service, goede informatie, op tijd leveren.
x
Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze service en informatie, en dat de levering op tijd was. Veel plezier met de gordijnrails! ๐
snelle levering
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat de snelle levering je is bevallen. We zijn blij dat je tevreden bent met de klok! โฐ Als je in de toekomst nog iets zoekt, helpen we je graag verder.
Precies de afmetingen geleverd die ik opgegeven heb gekregen, Ik ben heel blij met de nieuwe deurmat.
Niets op aan te merken
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat de deurmat precies aan je verwachtingen voldoet. Veel plezier met je nieuwe aanwinst! ๐
stipte levering. Goede kwaliteit
correcte service en topkwaliteit producten
staaltjes van de rails ook in andere kleur versturen
Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de service en de kwaliteit van onze gordijnrails. ๐ Je suggestie om staaltjes in andere kleuren te versturen is heel nuttig, en...
De service voor de tijd en na betaling, is meer dan goed! Zulke service niet vaak meegemaakt
Geen.
Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. We doen ons best om je altijd goed te helpen, zowel voor als na je aankoop. Veel plezier met het...
Kwaliteit
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van de inloopmat en dat de verzending goed is verlopen. Veel plezier ermee! ๐
Snel en correct geleverd
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de kokosmat snel en correct is geleverd. Veel plezier ermee! ๐
Prettige klantenservice en goede online tool voor het bestellen van gordijnrails
Bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent met onze klantenservice en de online tool voor het bestellen van gordijnrails. We doen ons best om het bestellen zo makkelijk mogelijk te maken,...