Dhr. Stegeman

Top alles netjes geregeld, en van elke stap in het proces op de hoogte gehouden

Goede service,snelle levering en goede communicatie

Gewoon doorgaan

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Super om te horen dat alles netjes geregeld is en dat je goed op de hoogte bent gehouden tijdens het proces. Veel plezier met je nieuwe gordijnrail! 😊

Pijnverlichting en Welzijn Praktijk

Ik werd zowel persoonlijk als telefonisch geholpen. Home designs medewerker hebben mij uitgebreid uitgelegd wat de best mogelijk optie voor mij van toepassing is. Echt een aanrader.

Overzichtelijk, duidelijke uitleg, transparent, nauwkeurig werk.

N.V.T.

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je zowel persoonlijk als telefonisch goed bent geholpen door ons team. We zijn blij dat je tevreden bent met de service en de uitleg die je hebt... Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je zowel persoonlijk als telefonisch goed bent geholpen door ons team. We zijn blij dat je tevreden bent met de service en de uitleg die je hebt gekregen. Veel plezier met je nieuwe dubbele gordijnrail! 😊

Mevr. Zundert

Alles was netjes ingepakt èn geleverd. Hoewel de levering wat tijd nodig had was dit duidelijk gecommuniceerd en werd het stipt op tijd bezorgd.

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat alles netjes was ingepakt en precies op tijd bezorgd is, ondanks de langere levertijd. We doen ons best om altijd helder te communiceren, en het is... Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat alles netjes was ingepakt en precies op tijd bezorgd is, ondanks de langere levertijd. We doen ons best om altijd helder te communiceren, en het is goed om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Veel plezier met je nieuwe behang! 😊

Dhr. Pauwels

Heel goed! Matten besteld en extra buitenmat toegevoegd, alles mooi geleverd en past perfect

Kwaliteit

Levering na één dag was niet mogelijk tot in België

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van de kokosmatten en dat alles perfect past. Jammer dat de levering naar België iets langer duurde dan je had... Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van de kokosmatten en dat alles perfect past. Jammer dat de levering naar België iets langer duurde dan je had gehoopt. We nemen je feedback mee om onze service nog verder te verbeteren. Veel plezier met je nieuwe matten! 🏡

Mevr. Wartenberg

Heel goed

snel en goed formaat

weet ik niet

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het formaat en de snelle levering van het Squid raamtextiel. Als je in de toekomst nog tips of verbeterpunten hebt, horen we die... Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het formaat en de snelle levering van het Squid raamtextiel. Als je in de toekomst nog tips of verbeterpunten hebt, horen we die graag! 😊

Dhr. Grift

Super, echt een topbedrijf.

Goede website, uitstekende en snelle communicatie en supersnelle verzending. Top, echt een aanrader!

Ga zeker zo door.

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze website, communicatie, en snelle verzending. We blijven ons best doen om deze service te behouden en te verbeteren. Super... Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze website, communicatie, en snelle verzending. We blijven ons best doen om deze service te behouden en te verbeteren. Super dat je ons aanbeveelt! 😊

Eva

Ik ben tevreden met de levering en het product.

Goede prijzen

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met zowel de levering als het product. Onze scherpe prijzen zijn inderdaad iets waar we trots op zijn. Geniet van je nieuwe deurmat!... Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met zowel de levering als het product. Onze scherpe prijzen zijn inderdaad iets waar we trots op zijn. Geniet van je nieuwe deurmat! 😊

Cristel

Super

Snelle service

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je de snelle service waardeert en dat het akoestisch wandpaneel je bevalt. We zijn blij dat je geen verbeterpunten hebt! 😊

anoniem

Positief

nee

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn dat je tevreden bent met de kleur van de mat. Geniet ervan! 😊

lutgart weymiens

snel geleverd - correcte producten - goed verpakt

1 pot verf was geopend en er was verf uit, ondanks de goede verpakking en extra plastic - spijtig, maar kan gebeuren denk ik

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Super dat je tevreden bent met de snelle levering en de goede verpakking. Jammer dat één pot verf was geopend en verf had gelekt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Excuses... Bedankt voor je review! Super dat je tevreden bent met de snelle levering en de goede verpakking. Jammer dat één pot verf was geopend en verf had gelekt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Excuses daarvoor. Bedankt voor het doorgeven! 😊