Dhr. Buys

Ok

Goed op tijd en kwaliteit

Niet echt

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Fijn dat de kokosmat op tijd is geleverd en dat je tevreden bent met de kwaliteit 😊.

Mevr. Bastiaens

Heel fijn

Goede service

Niets

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de wandpanelen en onze service. πŸŽ‰ Als je nog eens iets nodig hebt, staan we weer voor je klaar!

Davjd H.

Super

Service en klanttevredenheid

De gordijnrails zijn in verkeerde vorm geleverd nadat ik een tekening had gestuurd. Dit werd gelijk opgelost en ik had een dag later de juiste rails in huis!
Foutje kan gebeuren natuurlijk

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat we het probleem snel hebben kunnen oplossen. We streven er altijd naar om onze klanten tevreden te stellen,... Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat we het probleem snel hebben kunnen oplossen. We streven er altijd naar om onze klanten tevreden te stellen, ook als er een foutje gebeurt. Veel plezier met de gordijnrails! 😊

Mevr. Satnarain

Prima heel tevreden

Heel snel geleverd

πŸ‘

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent met de kokosmat en de snelle levering! 😊

Dhr. Hoekstra

Erg goed

Snelle levering. Goede kwaliteit.

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Super om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en goede kwaliteit. Veel plezier met je aankoop! 😊

Mevr. Willemsen

Super

Duidelijke site. Snelle en goede levering. Handig dat er kort vtv een mail gestuurd wordt met de levertijd.

Niets

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze duidelijke site en snelle levering. We zijn blij dat je de notificatie met de levertijd handig vindt 😊. Veel plezier met... Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze duidelijke site en snelle levering. We zijn blij dat je de notificatie met de levertijd handig vindt 😊. Veel plezier met je nieuwe gordijnrails!

Mevr. Bijenhof

Nette aflevering

Geen verbeter punten

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de aflevering netjes is verlopen. Veel plezier met je nieuwe akoestische paneel! 😊

Dhr. Cremer

Prettig, zakelijk

informatieve website, 'kleurrijk' assortiment

niets veranderen

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je feedback! Wat fijn dat je onze informatieve website en het kleurrijke assortiment waardeert. We zijn blij dat je geen verbeterpunten hebt! 🌟

v.d. Meer

Goed.

Nette levering en mooie producten.

Mail die ik na bestelling stuurde is pas gelezen toen de order al was verzonden. Tevens extra betaald voor levering volgende dag op avond. Is niet heleverd. Was pas dag later.

Dhr. Telleman

Een 7 meter lange gordijn keurig verpakt geleverd.

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat de 7 meter lange gordijnrail keurig verpakt is geleverd. Veel plezier ermee! 😊