Vlotte levering, netjes verpakt
Reactie Home Design Shops:
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel was en de verpakking netjes. Veel plezier met je nieuwe klok! β°
Vlotte levering, netjes verpakt
nvt
nvt
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze Painting the Past verf. Veel plezier ermee!
Afspraken nakomen
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat we onze afspraken zijn nagekomen en dat je zo tevreden bent met de kokosmat op maat! π
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van de deurmat. We waarderen het dat je onze site aanbeveelt! π
Houden zo!
Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat de snelle levering je goed bevallen is. We doen ons best om dit zo te houden! π
zeer correcte afhandeling - alles prima in orde!
Bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent met de correcte afhandeling en dat alles prima in orde was! π Veel plezier met je nieuwe kokosdeurmat!
Bedankt voor je review! Wat fijn dat de kokosmat precies op maat is en dat je tevreden bent met de snelle levering. π
Snelheid , prijs/ kwaliteit , dik in orde .
Geen .
Bedankt voor je feedback! Wat fijn dat je zo tevreden bent over de snelheid en de prijs/kwaliteit van onze droogloopmatten. We streven altijd naar de beste service en kwaliteit. π
Eenvoudige website, duidelijk, overzichtelijk, betaalbaar, producten direct op maat leverbaar, achteraf betalen mogelijk, punten sparen voor korting, snelle verzending!
Niets kunnen vinden
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat het bestelproces eenvoudig was en dat je de kokos deurmat snel in huis had. Geweldig dat je onze website overzichtelijk en betaalbaar vindt, en dat...
Makkelijk te bestellen, mooie duidelijke website.
Mijn bestelling was niet compleet afgeleverd maar na een belletje werd dat netjes opgelost. Iets beter de bestelling nakijken voor verzending.
Bedankt voor je review! Wat fijn dat je een goede ervaring hebt gehad en onze website duidelijk en makkelijk te gebruiken vond. Sorry dat je bestelling niet compleet was afgeleverd, maar goed om te...