Zeer goed.
Mooie kwaliteit deurmatten
Nvt
Snel,en duidelijk
Geen idde
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de wandklok aan je verwachtingen voldoet. Mocht je nog vragen hebben of iets willen delen over je ervaring, laat het ons weten! 😊
eenvoud van bestellen
black friday
Bedankt voor je review! Fijn dat de eenvoud van bestellen je is opgevallen, dat vinden we ook super belangrijk! Veel plezier met Farrow & Ball Elephant’s Breath 🎨.
Snel en correct
Niets
Bedankt voor je review! Super om te horen dat je de website professioneel vindt en de levering snel en correct was. Dat proberen we altijd waar te maken! Veel plezier met de verf. 🎨
goed contact, juiste levering
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je tevreden bent met zowel het product als onze service. 😊 Veel plezier met je Farrow & Ball aankoop!
goede prijs, snelle levering, alles tiptop
Bedankt voor je enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met het Pip Studio behang én onze service. Een goede prijs én snelle levering maken het natuurlijk helemaal af! 😊
Is er niet
Ik heb nog steeds niks ontvangen.
Goede webshop, voldoende keuze en uitleg, volgens afspraak geleverd
Eigenlijk niet
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de ophangrails én onze webshop. Dat alles volgens afspraak is geleverd, is precies wat we nastreven. Veel plezier met je aankoop! 😊
Snel , duidelijk en goed bezorgd
Niet
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat de levering snel en duidelijk was én dat je tevreden bent met de Squid raamfolie. Ideaal dat het zo soepel verlopen is! 😊
Communicatie en snelle levering
Geen!!!!
Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering, de kwaliteit van de ondervloer én onze service. Super dat je van plan bent om terug te komen! 😊