Uitstekende ervaring, snel bezorgd.

Duidelijke website, goede producten

Vooralsnog niet

Jan Willem Beek

Heb een kettingzaag gekocht, en een bosmaaier. Beide van Stihl. Probleem met de motor van kettingzaag gehad. Perfect opgelost. Alle lof voor de service. Recent iets gekocht via internet. Snelle en... Heb een kettingzaag gekocht, en een bosmaaier. Beide van Stihl. Probleem met de motor van kettingzaag gehad. Perfect opgelost. Alle lof voor de service. Recent iets gekocht via internet. Snelle en correcte afhandeling. Prima

Service

Geen op-/aanmerkingen. Vasthouden dit nieveau...!

Jeroen

Snelle levering van gespecialiseerde onderdelen.

Vlot besteld en snel geleverd.

Jetske Cnossen

Klantvriendelijk en efficient.

Levering zeer snel!

Nee. Bestelervaring heel positief.
Bij het Stihl reinigingsapparaat was de handleiding wat onduidelijk, maar we zijn er uit gekomen en het werkt prima.

Uitstekend

Goed verpakt.

Het product foldoet prima maar was eigenlijk voor mij een gok. De lengte van de cilinder was gegeven maar niet de diameter van de stang. Alleen wist ik dat het voor een Castel Garden was maar daar... Het product foldoet prima maar was eigenlijk voor mij een gok. De lengte van de cilinder was gegeven maar niet de diameter van de stang. Alleen wist ik dat het voor een Castel Garden was maar daar zijn meerdere types van,

DeK

Behulpzaam, duidelijk en snel mail contact, snelle verzending

Vriendelijke mensen, reageren snel op je vragen en helpen je correct. Bestelling werd snel verstuurd

Magazijnmedewerker zou iets beter bereikbaar moeten zijn voor directe vragen, dit scheelt tijd voor de klant.

Goede ervaring en keurige levering

Niet speciaal

Robelus

Gebeld en zeer goed geholpen, dag later het juiste product in mijn brievenbus

Goede verkopers die alles doen om het goede artikel te vinden

Foto's op website duidelijker maken, van meer zijdes

Ramon

Snelle en goede levering

Het geleverde product, twee maal olieslang tbv kettingzaag hadden ook in een enveloppe gestuurd kunnen worden.