Joop van der Maden

Goede communicatie, vriendelijk.

Goede prijs, snele levering.

Service okee, zondermeer. Maar erg jammer dat ze DHL hebben gebruikt voor de bezorging. Helaas levert DHL met regelmaat niet op je afleveradres, maar ze sturen het door naar een afhaalpunt. Ze... Service okee, zondermeer. Maar erg jammer dat ze DHL hebben gebruikt voor de bezorging. Helaas levert DHL met regelmaat niet op je afleveradres, maar ze sturen het door naar een afhaalpunt. Ze roepen wel (per email) dat ze aan de deur zijn geweest, maar ik weet erg zeker dat dat niet zo is. (deurbel elektronisch, wordt gelogd). Ook mist het niet-thuis kaartje natuurlijk. Zo probeert DHL natuurlijk de kosten de drukken...

Goede prijzen en spulletjes verder goed op orde.

Als een levering een keer niet "direct" de volgende dag op transport kan, dan even een mailtje sturen zodat de ontvanger weet dat het eventjes duurt. Reden erbij is dan helemaal mooi. "druk", "niet... Als een levering een keer niet "direct" de volgende dag op transport kan, dan even een mailtje sturen zodat de ontvanger weet dat het eventjes duurt. Reden erbij is dan helemaal mooi. "druk", "niet op voorraad", of wat dan ook, allemaal niet erg, als je maar iets weet als klant, nietwaar?

Ik had er nog nooit van gehoord tot dat ik een die kettingzaag voor kinderen bestelde.
Mijn ervaring met de bestelling en de levering is zeer positief.

De levering gebeurde zeer snel! En dikke pluim hiervoor. Want ik was laat met de bestelling en dacht dit product voor het weekend 'voor het verjaardagsfeest' niet meer te ontvangen. Maar wat... De levering gebeurde zeer snel! En dikke pluim hiervoor. Want ik was laat met de bestelling en dacht dit product voor het weekend 'voor het verjaardagsfeest' niet meer te ontvangen. Maar wat bleek : donderdagmiddag besteld en vrijdagvoormiddag al geleverd! Super

Klavers

Bij Hooghiemstra heb ik een aantal onderdelen besteld voor tuingereedschap wat hard toe was aan een aantal nieuwe onderdelen, daarnaast ook werkkleding wat ze in diverse maten en stijlen aanbieden.... Bij Hooghiemstra heb ik een aantal onderdelen besteld voor tuingereedschap wat hard toe was aan een aantal nieuwe onderdelen, daarnaast ook werkkleding wat ze in diverse maten en stijlen aanbieden. het is handig dat voor wat ik zocht complete beschrijvingen van de producten zijn.

goede klantenservice, goede product informatie, en een grote variatie aan voornamelijk goed gereedschap eigenlijk gewoon een ideale winkel om bij je op de hoek van de straat te hebben, zeker met de... goede klantenservice, goede product informatie, en een grote variatie aan voornamelijk goed gereedschap eigenlijk gewoon een ideale winkel om bij je op de hoek van de straat te hebben, zeker met de wat grotere tuin.

vooral zo doorgaan, zorg dat alles wat je aanbied volledig(inclusief info en foto's voor vergelijk) is zoals voor mijn idee nu is. als er 1 schroef kapot is hoef ik niet het hele internet af te... vooral zo doorgaan, zorg dat alles wat je aanbied volledig(inclusief info en foto's voor vergelijk) is zoals voor mijn idee nu is. als er 1 schroef kapot is hoef ik niet het hele internet af te speuren maar is jullie site voldoende.

Snelle verzending, duidelijke web-site

Snelle verzending

Jovan V.

Correcte service, goede communicatie.

Geen probleem

Ernst van der Vliet

Goede en snelle service. Accuraat

Snelle levering en ook een goed adviserend gesprek voor dat ik de bestelling plaatste.

Niet echt, ik heb tot nu toe nog maar een bestelling gedaan