Maarten Odie

Complete zaagkkeding set gekocht, makkelijk te vinden, maattabel bij bijbehorende product, alles geleverd zoals moest

Maattabel bij product. Voldoende aanvullende informatie

Nvt

Snelle levering en goede service.

Een aantal dagen na de bestelling nog niets ontvangen, een mailtje gestuurd hierop werd niet gereageerd, na een week gebeld waar mijn bestelling bleef toen bleek dat een van de bestelde producten... Een aantal dagen na de bestelling nog niets ontvangen, een mailtje gestuurd hierop werd niet gereageerd, na een week gebeld waar mijn bestelling bleef toen bleek dat een van de bestelde producten niet op voorraad was (dit stond niet op de website of hadden ze zelf ook even kunnen laten weten). Er werd wel voorgesteld om wat op voorraad was alvast te bezorgen. Uiteindelijk na bijna 2 weken alles geleverd.

Prijs, aanbod

Geef aan via de website of iets op voorraad is of niet, wat de te verwachten levertijd is.
Of informeer je klant als je de bestelling klaar maakt en er spullen niet op voorraad zijn! Kleine moeite lijkt mij.

PvD Trucks

Dit was voor mij de eerste keer dat ik bij jullie iets besteld heb.maar zeker niet de laatste keer
Is gegaan zoals het hoort

Goed materiaal

Alles is goed

De Bakker

Goede service en een fijne levering

Mateusen Jos

Vlotte afhandeling van onze bestelling.

Beperkte kosten voor de verzending !

Enkel via online bestelling

goed verpakt en snelle service

niets

BSbrandhoutservice

Tevreden

Promos

Jan van der Linden

Positief

Jan Wedman

We hebben hier 4 jaar geleden een kettingzaag gekocht. Goed advies en uitleg gekregen. Omdat we steeds dikkere bomen kregen om te zagen wilden we graag een zwaardere zaag aanschaffen. Wederom erg... We hebben hier 4 jaar geleden een kettingzaag gekocht. Goed advies en uitleg gekregen. Omdat we steeds dikkere bomen kregen om te zagen wilden we graag een zwaardere zaag aanschaffen. Wederom erg goed advies en ook meedenken om een goede kettingzaag aan te schaffen voor het werk wat we nu doen. Ook kregen we een mooi inruil bedrag voor de lichtere kettingzaag. Erg tevreden. Goed advies van vakmensen.

Goed advies en meedenkende vakmensen.