In welke mate zou je Hoogwerkt aanbevelen?
Hoe heb je het gemak van de machine ervaren?
Hoe heb je het bestelgemak ervaren?
Hoe heb je de machine selectie en advies ervaren?
Hoe heb je de prijs/kwaliteit ervaren?

TDNN

Duidelijke voorwaarden, scherpe prijs en prima materiaal

Vlaanderen Technische Service

G. de Boer

Mooi apparatuur. Perfect werkend. Eenvoudig in gebruik.

VL

Helaas was bij het ophalen (op de afgesproken tijd) de hoogwerker niet aanwezig. Vanuit een andere vestiging is daarna een hoogwerker gebracht.

Lentingzon

De hoogwerker is heel goed bevallen. Prima apparaat.

Beste klant,
Fijn om te horen en tot snel!

MAS Zone 3

Goede hoogwerker (spin) en netjes op tijd bezorgd. Weghalen duurde wel iets langer dan verwacht.

Beste klant,
Fijn om te vernemen dat je tevreden bent van onze spinhoogwerker. Het is inderdaad een parel onder de hoogwerkers! Wanneer wij de hoogwerker komen ophalen proberen wij dit altijd zo te plannen dat de ritten zo kort mogelijk zijn en wij zo weinig mogelijk uitstoot creëren. Mocht de hoogwerker voor jou in de weg staan halen wij hem graag sneller op!
Met vriendelijke groeten, het Hoogwerkt team

Hans

Fantastische ervaring..zeer klantvriendelijk.

Beste klant,
Wat fijn om zo een review te ontvangen! We zien je graag terug voor de volgende klus zodat wij jou opnieuw een fantastische klantbeleving kunnen bieden!
Groeten, het Hoogwerkt...

Robbert Reeders de klussenier

Zeer goed. Goede commencatie.
En snel geregel

Beste klant,
Bedankt voor de mooie review!

Perdok management en consultancy

Prima bedrijf met goede service