Timmer en aannemersbedrijf Geert de jonge vof
Reactie Hoogwerkt:
Beste klant. Helaas ging het bij deze bestelling met de borg niet helemaal goed. Gelukkig hebben we dit snel samen kunnen oplossen. Tot de volgende keer! Groeten, het Hoogwerkt team
Beste klant. Fijn om te vernemen dat de sleutel en het harnas snel en op tijd nageleverd werden. We zien je graag terug voor je volgende klus op hoogte! Groeten, het Hoogwerkt team.
Beste klant. Goed om te horen. Tot snel! Groeten, het Hoogwerkt team.
Beste klant. Fijn om te horen dat alles naar wens was. Tot de volgende klus! Groeten, het Hoogwerkt team.
Beste klant, Bedankt! Tot snel voor je volgende klus! Groeten, het Hoogwerkt team.
Beste klant. Bedankt voor de mooie review en tot de volgende keer! Groeten, het Hoogwerkt team.
Beste Klant, wat fijn om te horen dat je met een korte instructie makkelijk aan de klus kon beginnen. We zien je graag snel terug! Groeten, het Hoogwerkt team
Beste klant. Hartelijk dank voor deze mooie review! Groeten, het Hoogwerkt team
Beste klant.
Vervelend om te vernemen dat deze klus niet van een leien dakje liep. Uiteraard hebben wij de desbetreffende vestiging hierbij betrokken zodat dit niet meer voor kan komen....
Beste klant. Heel fijn om zo een review te ontvangen. Tot de volgende klus! Groeten, het Hoogwerkt team