In welke mate zou je Hoogwerkt aanbevelen?
Hoe heb je het gemak van de machine ervaren?
Hoe heb je het bestelgemak ervaren?
Hoe heb je de machine selectie en advies ervaren?
Hoe heb je de prijs/kwaliteit ervaren?

Voordelig en flexibel. Perfect geregeld

Actie prijs was oke

Uitstekende machine voor een bijzonder redelijke prijs.

Machine (aanhanghoogwerker) was nieuw / goed onderhouden . Bij het online boeken had ik moeite om de datum te kiezen, hij sprong er telkens uit. Bij het afhalen werd uitleg gegeven omtrent... Machine (aanhanghoogwerker) was nieuw / goed onderhouden . Bij het online boeken had ik moeite om de datum te kiezen, hij sprong er telkens uit. Bij het afhalen werd uitleg gegeven omtrent werking. Ik moest ik wel vragen waar de handleiding zat. In de handleiding stond wel dat er sensor beveiliging op zat, maar het was niet daaruit duidelijk of dat betekent dat de machine nu een automatisch omval beveiliging heeft. Dit is wel zo. Machine is top, zeer makkelijk te bedienen.

Uitstekende machine voor een bijzonder redelijke prijs.

Verkeerde machine geleverd wel prijs korting gekregen maar wel dubbele uren gerekend dan op de overeenkomst stond dat vinden we niet zo netjes

Werkelijk prima geholpen. Service zoals ik het zelden ben tegen gekomen

Werkelijk prima geholpen. Service zoals ik het zelden ben tegen gekomen