Werkelijk prima geholpen. Service zoals ik het zelden ben tegen gekomen
Bestelprocedure ging nog niet vlekkeloos (bij kiezen van andere machine weer alles invullen) en openingstijden IJsselstein waren niet goed (sluit al om 16.00 uur op vrijdag ) wel net nog geholpen...Bestelprocedure ging nog niet vlekkeloos (bij kiezen van andere machine weer alles invullen) en openingstijden IJsselstein waren niet goed (sluit al om 16.00 uur op vrijdag ) wel net nog geholpen met het afhalen van de machine.
Goede hoogwerker, alles prima verzorgd. Wij zijn zeer tevreden.
Goede hoogwerker, alles prima verzorgd. Wij zijn zeer tevreden.
Vriendelijk geholpen bij vragen ( zelfs savonds via chat) Alles keurig geleverd en opgehaald weer prima machine ook!!
Het zou handig zijn als er een korte gebruiksaanwijzing bij zou zitten voor mensen die de machine voor het eerst bedienen. Kost tijd om het boekje door te nemen.