In welke mate zou je Hoogwerkt aanbevelen?
Hoe heb je het gemak van de machine ervaren?
Hoe heb je het bestelgemak ervaren?
Hoe heb je de machine selectie en advies ervaren?
Hoe heb je de prijs/kwaliteit ervaren?

Ik had gevraagd om een uitleg van de machine in Pernis maar dat hoefde niet wijzigd zich vanzelf zij de baliemedewerker.
Terplaatse aangekomen kregen we de machine niet aan de praat had totaal...
Terplaatse aangekomen kregen we de machine niet aan de praat had totaal geen spanning.
Monteur terplaatse maar deze kwam er ook niet uit.
Schaarhoogwerker meegenomen maar ondertussen geen hoogwerker duurde 6 uur voordat andere machine gebracht was. Jammer dat het zo is gelopen en advies is toch de machine bij de overdracht eerst te testen en dat voorkomt een helehoop tijd/geld en fustrati.

Terplaatse aangekomen kregen we de machine niet aan de praat had totaal...
Monteur terplaatse maar deze kwam er ook niet uit.

Zeer complex bestelsysteem via de site (ergerlijk zelf), maar een fantastische hoogwerker en een goede prijs door de korting

Super snelle reactie en levering , nog bedankt voor de service.

Super snelle reactie en levering , nog bedankt voor de service.

Prima bedrijf, denken mee en doen niet moeilijk als iets even niet helemaal lukt. Fijn om mee te werken. Apparaat was mooi optijd en ophalen ging ook prima. Tussendoor verlening van de huurperiode... Prima bedrijf, denken mee en doen niet moeilijk als iets even niet helemaal lukt. Fijn om mee te werken. Apparaat was mooi optijd en ophalen ging ook prima. Tussendoor verlening van de huurperiode aangevraagd. Ook daar ging men goed mee om en dacht men ook even mee. Apparatuur van van zeer recente datum.

Fonkelnieuwe machines voor een zeer voordelige prijs.

Fonkelnieuwe machines voor een zeer voordelige prijs.

Gemaakte afspraken niet nagekomen jammer dit ivm meer kosten