een klant

Klantvriendelijk

als je een bestelling plaats word je gebeld en in overleg word betaald of je een goede keus hebt gemaakt en kan je je bestelling evt.wijzigen.

stuur even een mail dat de betaling binnen is wel zo prettig voor de klant

Matras is nog niet geleverd

Matras is nog niet geleverd

Reactie Hoorn beddenhuis:

Deze matras kon door een afwijkende maat en de fabrieks vakantie niet meer op tijd geleverd worden. De klanten worden van deze langere levertijd altijd per mail op de hoogte gebracht.

A Veldink

Prima bedrijf met goede technische informatie. Willen klant goed product verkopen en geen rommel. Geven goed advies over welke matras bij je zou kunnen passen.

Gerrit van der Zee

Goede commutatie bij vragen, en antwoorden.

Snelle reactie op mail vragen en duidelijk antwoord. Kwam ook uit wat gezegd werd betreffende de levering(ongeveer de dag van levering gezegd)

Graag hadden wij een bericht ontvangen betreffende de datum van levering(dag). Kan via mail of sms, waren nu toevallig thuis.

Klaas

Heel goed geholpen,goede informatie over het bed +toebehoren.Kreeg zelfs een staal van de stof mee voor de exacte kleur,i.v.m behang en vloer.

Webwinkel met showroom,je kunt dus alles uitproberen voordat je het koopt. Een bed koop je niet zomaar,het is een aankoop waar je jaren plezier van moet hebben.

wat ons betreft niet

acidbrain

Er wordt geen afspraak gemaakt

snelle levering

voor de 2e keer weer geen afspraak gemaakt over wanneer aflevering, ik was toevallig thuis.
Alleen automatische bevestiging bestelling.

Reactie Hoorn beddenhuis:

Normaal gesproken neemt de vervoerder altijd van te voren rechtstreeks telefonisch contact op met de klanten voor het maken van een afspraak betreft bezorging. Het kan zijn dat het tijdens de... Normaal gesproken neemt de vervoerder altijd van te voren rechtstreeks telefonisch contact op met de klanten voor het maken van een afspraak betreft bezorging. Het kan zijn dat het tijdens de vakantie periode een keertje mis is gegaan.

De bok

Partner slaapsystemen

Partner slaapsystemen

Rosanne

PartnerSlaapsystemen.nl

Snelle levering, klantvriendelijk.

De planning van de levering klopte niet, waardoor ik een hele dag heb moeten wachten. En het monteren werd niet gedaan door een professional. Hij heeft mijn elektrische lattenbodems zelfs enkele... De planning van de levering klopte niet, waardoor ik een hele dag heb moeten wachten. En het monteren werd niet gedaan door een professional. Hij heeft mijn elektrische lattenbodems zelfs enkele malen laten vallen!

Reactie Hoorn beddenhuis:

Het bezorgen laten we doen door een bezorgingsbedrijf en het plaatsen laten we doen door een professioneel montagebedrijf. Dit is de eerste keer dat we een reactie ontvangen over het plaatsen en... Het bezorgen laten we doen door een bezorgingsbedrijf en het plaatsen laten we doen door een professioneel montagebedrijf. Dit is de eerste keer dat we een reactie ontvangen over het plaatsen en denk daarom dat deze bodem is geplaatst door een vakantie hulp. We werken al meer dan 7 jaar tijdens alle vakantie door maar blijkbaar is dit ook een periode dat we niet voor de volle 100% kunnen vertrouwen op onze partners.

heuvelman

Voor de eerste keer besteld,zeker niet de laatste keer

snelle levering

danny71