cees

prima

s.verhoeven

Heel goed

Goede service, die zelfs buiten de op de site vermelde service ging.

Eerst gaf het vervoersbedrijf niet goed door wanneer ze zouden komen, maar de tweede keer wel dus misschien is dit al verbeterd.

pietertje

goed

Jordi

Prima ervaring. Ik kreeg snel antwoord op mijn vraag en de lattenbodems zijn netjes binnen de aangegeven periode geleverd.

- Snelle reactie op mijn vraag.
- Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Een bevestigingsmail/sms met daarin de leveringsdatum zou een handig extraatje zijn.

klant breda

Zeer goede aankoop online

Goede communicatie per 06 en e-mail.
Perfecte bezorging met tijdige melding vooraf.

De enquete geeft een melding. Alle velden invullen terwijl ik een idee heb welk veld dit is. Tevens lijkt het me nuttig om in plaats van een strenge melding de vraag te stellen met de mogelijkheid... De enquete geeft een melding. Alle velden invullen terwijl ik een idee heb welk veld dit is. Tevens lijkt het me nuttig om in plaats van een strenge melding de vraag te stellen met de mogelijkheid om alsnog door te gaan. NU moest ik zoeken en had ik de neiging de enquete af te sluiten.

Peter Nieuwendijk

N.a.v. mijn vragen via e-mail en bestelling via internet kan ik niet anders concluderen dan dat PartnerSlaapsystemen bijzonder alert en klantvriendelijk overkomt.

vrijwel onmiddellijke reactie op mijn vragen via e-mail

Isabelle

Partner Slaapsystemen.nl

Partner Slaapsystemen.nl

Weerd

Ik heb onlangs een boxspring besteld, waarna ik goed op de hoogte werd gehouden van de levering. Gewoon goede service!

Naar tevredenheid geleverd

goede afspraken zowel via de mail als telefonisch

niet noodzakelijk