Eerste Matras

Partner slaapsystemen

Hele goede prijs voor de matrassen, op basis van de ervaringen van een familielid bij deze site terecht gekomen. Makkelijke site, vooral de tool om het type matras te bepalen is ideaal.

Ik begin van het jaar een bestelling geplaatst (6 januari) Het duurde vrij lang voor ik iets hoorde dus heb ik maar gebeld wat de status van mijn orde was. Toen bleek dat er problemen waren met de... Ik begin van het jaar een bestelling geplaatst (6 januari) Het duurde vrij lang voor ik iets hoorde dus heb ik maar gebeld wat de status van mijn orde was. Toen bleek dat er problemen waren met de toelevering van de matrassen en dat het langer ging duren. de week er op zou hij binnenkomen en zouden ze bellen voor een afspraak. Echter die week geen telefoontje gehad dus zelf maar gebeld. Kreeg weer het zelfde verhaal. Nu wordt de matras waarschijnlijk 31 januari geleverd. Ik heb er totaal geen moeite mee als ik wat langer moet wachten op een levering maar als de site aangeeft dat het tussen de 2 en 15 dagen duurt en wanneer het langer duurt dat je dan bericht krijgt, geeft dat bericht dan ook. Een email met de melding dat het langer gaat duren wegens drukte was voldoende geweest om mij tevreden te houden. Verder ga zo door met de levering onder deze prijs kwaliteit verhouding!

H Hamminga

informatie

jammer dat er wordt gezegd dat vervoerder contact opneemt over de levering en vervolgens gewoon voor de deur staat.
Toevallig was er iemand thuis

A

Eric

Prima leverancier met uitstekende prijs/kwaliteit

Goede prijs/kwaliteit
Snelle reactie op vragen
Gratis bezorging
Goed verpakt

Na snelle aankoopbevestiging duurde het vrij lang tot er een vervolg status/email werd gegeven m.b.t de verwachte levering. Gratis verzending is fijn echter neemt men de oude bedbodems niet gratis... Na snelle aankoopbevestiging duurde het vrij lang tot er een vervolg status/email werd gegeven m.b.t de verwachte levering. Gratis verzending is fijn echter neemt men de oude bedbodems niet gratis mee terug voor verwerking. Weet niet of dit met matrassen ook het geval is maar zou duidelijker op de site moeten staan. Verder weet de levering uiterst kort van te voren doorgegeven. (Men belde om 11 uur voor levering om 2 uur smiddags). Later toch flexibel qua opnieuw plannen.

Cornelis

Gezien wij de matrassen nog niet ontvangen hebben hebben we nog geen oordeel.

Gezien wij de matrassen nog niet ontvangen hebben hebben we nog geen oordeel.

Reactie Hoorn beddenhuis:

Wij vermelden op de webwinkel de levertijden van afwijkende maten of produkten die niet in voorraad zijn. De levertijd op produkten die niet in voorraad zijn worden geleverd tussen de 10 en 15... Wij vermelden op de webwinkel de levertijden van afwijkende maten of produkten die niet in voorraad zijn. De levertijd op produkten die niet in voorraad zijn worden geleverd tussen de 10 en 15 werkdagen ( dus geen dagen ).Deze klant heeft de bestelling gedaan op 02 januari waarbij helaas door de feestdagen en sluiting van de fabrieken in de 1e week januari de levertijd een week langer is uitgevallen Wij brengen de klant hiervan tijdig op de hoogte en geven aan op welke datum de matras uit produktie komt. Bij binnenkomst neemt de vervoerder rechtstreeks telefonisch contact met de klant op voor het maken van een afspraak voor het bezorgen.

jan

Uiitstekende bereikbaarheid

Er werd pas bezorgd nadat we hadden gebeld.
We hadden het idee, dat als we geen contact hadden gehad de levering nog lang op zich had laten wachten.
Verder alles prima verlopen.

De levertijd die opgegeven is dat klopt van geen kanten.

nee helaas niet

Iets meer info geven over de lopende orders.
Iets meer info geven over de lopende orders.
Ik wacht nu al weer een week terwijl ik de bestelling deze week toch wel in huis had verwacht. op de site staat met 10 dagen in huis, ik wacht nu al 22 dagen en heb nog niets gehoord wanneer het komt. Ja het is uit de productie maar dat is alweer een week geleden en nu???

Reactie Hoorn beddenhuis:

Wij vermelden op de webwinkel de levertijden van afwijkende maten of produkten die niet in voorraad zijn. De levertijd op produkten die niet in voorraad zijn worden geleverd tussen de 10 en 15... Wij vermelden op de webwinkel de levertijden van afwijkende maten of produkten die niet in voorraad zijn. De levertijd op produkten die niet in voorraad zijn worden geleverd tussen de 10 en 15 werkdagen ( dus geen dagen ).Deze klant heeft de bestelling gedaan op 01 januari waarbij helaas door de feestdagen en sluiting van de fabrieken in de 1e week januari de levertijd een week langer is uitgevallen Wij brengen de klant hiervan tijdig op de hoogte en geven aan op welke datum de matras uit produktie komt. Bij binnenkomst neemt de vervoerder rechtstreeks telefonisch contact met de klant op voor het maken van een afspraak voor het bezorgen.

vd meer

Voor de 1e keer dat wij een matras op internet bestellen bevalt het prima

Freek

Partner Slaapsystemen

28 december 2012 boxspring Lund besteld vandaag 17 januari 2013 boxspring al geleverd. Goed advies, geweldige service van de bezorgers achterwand ging niet door het trappengat, hier hebben zij samen... 28 december 2012 boxspring Lund besteld vandaag 17 januari 2013 boxspring al geleverd. Goed advies, geweldige service van de bezorgers achterwand ging niet door het trappengat, hier hebben zij samen met ons voor een oplossing gezocht.