Prima service

snelheid van de levering van de bestelling.

Communicatie voor de levering verbeteren.
Vervoerder stond ineens voor de (gesloten) deur zonder aankondiging terwijl hij tegen de buren zei dat er een afspraak was gemaakt.

Redelijk. Er werd een verkeerd product geleverd, dat is gelukkig omgeruild voor de goede.

Wijdogen

Snel maar mag iets meer info voor levering.

Het word redelijk snel geleverd wat prettig is en een kleine tijd marge bij levering waar door je niet de heledag thuis hoeft zitten te wachten.

Als de order geplaatst is krijg je alleen een simpel mailtje, niet eens echt een orderbevestging of factuur. Er staat een 06 nummer op maar die is niet heel goed te berijken. Hier door kan het... Als de order geplaatst is krijg je alleen een simpel mailtje, niet eens echt een orderbevestging of factuur. Er staat een 06 nummer op maar die is niet heel goed te berijken. Hier door kan het lijken of je voor de gek word gehouden en je geld hebt over gemaakt naar een bedrijf dat niet bestaat oid.

Reactie Hoorn beddenhuis:

Bij het plaatsen van uw bestelling krijgt u direct een copy mail met alle bedrijfgegevens en een duidelijk overzicht van uw bestelling. Alleen als uw email niet goed is ingevuld krijgt u de copy van... Bij het plaatsen van uw bestelling krijgt u direct een copy mail met alle bedrijfgegevens en een duidelijk overzicht van uw bestelling. Alleen als uw email niet goed is ingevuld krijgt u de copy van uw bestelling niet en zal ik zelf zsm rechtstreeks contact met u opzoeken
Voor het bezorgen word er telefonisch rechtstreeks contact met u opgenomen voor het maken van een afspraak. Hierbij kan de vervoerder op de dag van bezorging nauwkeurig aangeven wanneer de chauffeur bij u kan zijn

Jetoen

Een lattenbodem gekocht. Alles in orde behalve bezorger

Vriendelijk persoonlijk te woord.

Bij verscheidene sites wordt een status update gegeven wanneer het product verzonden wordt of wanneer het verwerkt wordt etc. Het is prettig als je ook na een paar weken op de hoogte gehouden wordt.... Bij verscheidene sites wordt een status update gegeven wanneer het product verzonden wordt of wanneer het verwerkt wordt etc. Het is prettig als je ook na een paar weken op de hoogte gehouden wordt.
Daarnaast vind ik betaling met Creditcard ( evt tegen betaling) een pré

Ik moest zelf contact houden met bezorger. Met dat kantoor afgesproken dat ze leverden tot voordeur. Ook 4 hoog aangezien trappenhuis buiten was.
Uiteindelijk wilde de bezorger dit niet doen/en niet meehelpen en moest ik zelf de lattenbodem naar boven tillen.
Verder was de bezorgt zeer onvriendelijk.

Gerard Ganzeboer

Prettig en duidelijk

Het product zelf. Lattenbodems voor op een bed met lades eronder.

Enorm tevreden met de matrassen! Beter dan verwacht

Direct telefonische beschikbaarheid!

Laat je adres gegevens beter zien op de site en hoe je organisatie heet of in elkaar zit.

Desiree van der veen

Uitstekend

De kleurtjes hierboven zijn mij niet geheel duidelijk. Groen is voor mij goed tot uitstekend. Advies, correctheid bij communicatie en dat aankoop retour mag als het niet bevalt.

Mijn aflevering moet nog plaatsvinden dus After sales en eindoordeel kan ik nog niet benoemen.

Geen enkele, ga zo door !

Perfect!

Perfect!