Louis Matena

Ik heb niet recent iets gekocht bij dit bedrijf, maar 6-6-2020, en 31-7-2020 ontvangen. Daar zat een factuur bij, met als onderschrift voldaan. 2 dagen later kreeg ik een factuur met het... Ik heb niet recent iets gekocht bij dit bedrijf, maar 6-6-2020, en 31-7-2020 ontvangen. Daar zat een factuur bij, met als onderschrift voldaan. 2 dagen later kreeg ik een factuur met het onderschrift betalingsachterstand??

Houd je administratie op orde.

Reactie Horeca Centrum Amsterdam:

Hi Louise,
Wat vervelend dat u nu tevreden bent met onze service.
Ik zal even persoonlijk contact met u opnemen.
Groeten
Rory

Paula Snoeren

Erg concurrerende prijzen, maar je moet maar afwachten wanneer iets binnen komt.

Voorraad op website vermelden bij artikel

Track en trace sturen bij verzending

Reactie Horeca Centrum Amsterdam:

Hi Paula,
Helaas hebben wij niet aan uw verwachtingen kunnen voldoen.
Hi Paula,
Helaas hebben wij niet aan uw verwachtingen kunnen voldoen.
De snelheid van levering is inderdaad lager dan normaal omdat wij in deze coronacrisis minder snel geleverd vanuit de fabrikant.
Ik wens je veel plezier met de bestelling :-)
GR.
Rory

Food Department

Dikke vette tien. Of zoals mijn Duitse chefkok zei: Soll so bleiben wie er ist! In dit geval "es ist" natuurlijk

zie boven ;)

Cis Molenaar

Goede ervaring! Duidelijk site en makkelijk te bestellen. Pakket is aangekomen op de aangegeven datum

Heb ik niet

Holly Jolly

Netjes geleverd binnen de aangegeven tijd.

Marcel Brunsveld

Een bedrijf wat staat voor zijn klanten, kom er al meer als 10 jaar. Altijd hoge service voor de klanten!

Charlotte Turner

Straight forward and efficient

Nothing

John van Gent

Prima spullen, goed ingepakt, levering kan wat sneller

snelheid van levering

Angela Kool

Had op de site duidelijke maten mogen sta een ging ervanuit dat de binnenmaat de maat zou zijn.

Snellere levering.

Hogan Lovells International LLP

Prima! Goede en snelle levering.

n.v.t.