Wij werken al jaren samen met dit bedrijf, dat is niet voor niets; onze ervaringen zijn uitstekend.

De website zou overzichtelijker en logischer kunnen zijn

Pretorius

Zeer goed

Nee ben zeer tevreden over levering en product

Eetcafe de Magere Brug

We bestellen en halen nu sinds een paar maanden bij jullie

Kan zo snel niets bedenken

Jennifer Nelson/ Greenwoods Keizersgracht BV

We love Horeca Centrum especially because you have an outlet. My only issue would be that when we wish to order too much to physically collect ourselves, the delivery time is not very fast. Other... We love Horeca Centrum especially because you have an outlet. My only issue would be that when we wish to order too much to physically collect ourselves, the delivery time is not very fast. Other than that we are super happy with everything! We also really appreciate being given the opportunity to to review the service you all product! Big High Five to Gino :)

Savonds Glazen besteld en ik kon ze de volgende dag afhalen. After sales niet mee bekend, dus daarom 4 sterren. Verder perfect!

Ik was als particulier op zoek naar een niet courant product (Engelse Nonic-glazen), welke zelden worden aangeboden in de gewone retailmarkt. Horeca Centrum Amsterdam had deze wel.

Eetcafe de Magere Brug

We zijn sinds kort vaste klant nadat we eigenlijk al drie jaar heel sporadisch iets bij het magazijn ophaalden. We zaten eerst bij een andere leverancier, maar HCA zit dichterbij en kan heel snel... We zijn sinds kort vaste klant nadat we eigenlijk al drie jaar heel sporadisch iets bij het magazijn ophaalden. We zaten eerst bij een andere leverancier, maar HCA zit dichterbij en kan heel snel leveren.

We hebben glazen besteld via de website en zijn keurig en vlot afgeleverd.

Reactie Horeca Centrum Amsterdam:

Beste Sander,
Beste Sander,
Bedankt voor je beoordeling. Via onderstaande link vind je alle Hobstar glazen die wij op dit moment hebben. Mocht je nog vragen horen wij die graag.
(http://horecacentrumamsterdam.nl/?s=Hobstar&post_type=product&tags=1&ixwps=1)
Rory Lamperjee