Ik heb een koeltoonbank gekocht had een levertijd van 1 week , deze werd zoals afgesproken op tijd bezorgd.
Het Bakkertje -Linda
Onze saucijzen, kaas en worsten broodjes liggen er mooi bij in onze nieuwe warmhoudvitrine :-)
Restaurant de Witte Gans
Mooie duidelijk webwinkel, scherpe prijzen echt een aanrader.
Willem Smijers
Grote pannen (van 70 liter) echt top kwaliteit.
Cafe De Ronde
Genoeg keus, goed geholpen de volgende dag stond de koelkast op de stoep, top!
Koppelkerk - vrijplaats voor kunst & cultuur
Een koffiemachine nodig, even gebeld over de levertijd, en wat schets mijn verbazing? De volgende ochtend is het al geleverd! Netjes verpakt, compleet met alle bijbestelde accessoires. Perfect....Een koffiemachine nodig, even gebeld over de levertijd, en wat schets mijn verbazing? De volgende ochtend is het al geleverd! Netjes verpakt, compleet met alle bijbestelde accessoires. Perfect. Goeie service, vriendelijk en behulpzaam. Niet onbelangrijk: niet duur!
Café Engels
Eerste keer bij deze winkel besteld en is goed verlopen, hierbij een vaste klant.
Anneke - Cafetaria de Smulhoek
Zoals beloofd werd onze koeltoonbank de volgende dag bezorgd, dat noemen wij een snelle levering en komen zeker nog eens terug bij jullie, bedankt voor de goede service.
Bij de Griek
Alles verliep vlot, een ruime keuze
Slagerij van Leeuwen
Aardige mensen werken daar, ze namen de tijd voor mij.