Pizza oven gekocht. Prima service en goede klantenservice
Café de Dijk
Barkoeling van 86 cm hoog in deze winkel gevonden.
The Grill Room
Snelle levering ..... de serveer schalen werden de volgende dag geleverd.
De Gouden Wok
Grote RVS pannen gekocht, de volgende dag werden deze bezorgd, een zeer tevreden klant.
Restaurant De Vogelenzang
Zanussi gasfornuis besteld, helaas was de levertijd 2 weken maar dit was van te voren verteld.
Koni
Warmhoud vitrine met bijbehorende koelvitrine gekocht staat echt heel mooi op ons lopend buffet. Onze bestelling was snel geleverd en wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de...Warmhoud vitrine met bijbehorende koelvitrine gekocht staat echt heel mooi op ons lopend buffet. Onze bestelling was snel geleverd en wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de apparatuur. Ook wil ik opmerken dat de service heel goed is, goede informatie van de verkoper gehad. Wij raden Horeca Megastore aan!
Vermeer Buffet Catering
Heel veel keuze in wegwerp bakjes en bordjes, milieuvriendelijke kartonnen bakjes en dergelijke gekocht. Prima service en een snelle levering.
Kolé Interieurbouw
Wij zijn tevreden!
Familie A. de Jongh
Dankzij de snelle levering van de tafelkleden, servetten, rieten mandjes, enz. hadden wij mooie gedekte paastafels.
Cafetaria de Prins
Schepijsvitrine zoals afgesproken op goede vrijdag geleverd, top service .