Kranendonk BV

Goede en snelle service en levering.

P. Remy Boom uitgevers

Alles is prima gegaan.

grindhuus een dorpshuis

Uitstekend

S&K Exploitatie BV

Levering was perfect. het ging alles heel snel.

Peter Rovers

Snelle levering en afwikkeling, prima!
Nadeel is dat je de gehele dag thuis moet blijven voor de levering. Men kon namelijk niet zeggen of de levering voor of na de middag plaats zou vinden.

Aviva Solutions Zuid

Bestelling geplaatst en enkele uren later al een mailtje dat de bestelling werd verzonden. Erg snel dus !
Netjes tot op de plaats geleverd. Goeie service !

B. de Vos

Binnen 2 dagen werd de bestelde koeling afgeleverd, helaas niet de juiste kleur maar na telefonisch contact is er binnen 2 dagen geruild voor de juist kleur, prima opgelost.

c.koppenhagen/cafe proosje

Nadat ik een ijsblokjesmachine via de website had gezien heb ik Telefonisch informatie gevraagd over de leverdatum. Werner gaf mij vriendelijk de juiste info waarna ik via internet besteld heb. Dit... Nadat ik een ijsblokjesmachine via de website had gezien heb ik Telefonisch informatie gevraagd over de leverdatum. Werner gaf mij vriendelijk de juiste info waarna ik via internet besteld heb. Dit ging razendsnel, kreeg keurig een datum van levering door.helaas kwam de levering een dag te vroeg waardoor ik niet aanwezig was.er lag netjes een kaartje in de brievenbus van de bezorger. Die heb ik gebeld en de volgende dag hebben ze alsnog bezorgd.goede service!

Tonny van Rens

Goede snelle levering, voor de goedkoopste prijs.

Iemand

Zeer behulpzaam, vriendelijk en snel