Zowel het telefonisch advies als de zeer snelle levering zijn als erg positief ervaren. Mochten wij weer apparatuur nodig hebben, dan...Prima service en super snelle levering.
Zowel het telefonisch advies als de zeer snelle levering zijn als erg positief ervaren. Mochten wij weer apparatuur nodig hebben, dan zullen we deze weer bij Horeca Megastore halen.
W. Elbers
Luc Clements
Zeer klant vriendelijk en vooral ook duidelijk. Hier is een klant nog koning en zo hoort het.
Kopje geluk
Zeer behulpzaam, flexibel en vriendelijk geholpen
A.SCheer
Snel, goeie prijs, Duidelijk!
't Hotel
Ik ben erg tevereden. Meneer Werner was heel professioneel en vriendelijk. De bestelde producten heb ik binnen drie dagen ontvangen.
esmeralda van turnhout theepaviljoen de horsten
Snelle levering, service gericht en super klantvriendelijk
woktheater bv
T. Brouwer/Stichting Trefpunt '83
Na het...In het begin duurde het erg lang voordat ik reactie kreeg op mijn mails en werden er soms beloftes gedaan die vervolgens niet werden nagekomen. Later ging dit wel beter.
Na het daadwerkelijk bestellen wel een snelle levering.
korfbal vereniging Oranje Zwart de Hoekse
Goede communicatie over de producten en de levertijden