Tante Sie

Wij zijn al een half jaar aan het wachten op een terugbetaling van ocharme 28€!! Tot 3x toe kregen wij het verkeerde artikel toegestuurd...volgens hen de schuld van hun leverancier ... nochtans bij... Wij zijn al een half jaar aan het wachten op een terugbetaling van ocharme 28€!! Tot 3x toe kregen wij het verkeerde artikel toegestuurd...volgens hen de schuld van hun leverancier ... nochtans bij de conculega's op 3 dagen in orde. Het verkeerd geleverde product wordt evenveel keer teruggestuurd maar telkens krijgen we de melding dat het bij Horecaworld niet aankomt. Track & trace bij transporteur, zegt iets anders NOOIT kopen wij nog bij Horecaworld.
Maar we geven niet op... uit principe wil ik mijn geld terug, zij verdienen mijn geld niet!
Elsy

Beste,
Wat vervelend om te horen dat dit verhaal zo is gelopen. Wij zullen er alles aan doen om dit alsnog op te lossen.

Lisa Spaans Kaldi Deventer

Ik ben deels tevreden. De voorraad op de website was niet kloppend en toen kreeg ik andere opties. Toch moest ik zelf vragen hoe dit prijsverschil verrekend werd en kreeg ik daarna pas de kloppende... Ik ben deels tevreden. De voorraad op de website was niet kloppend en toen kreeg ik andere opties. Toch moest ik zelf vragen hoe dit prijsverschil verrekend werd en kreeg ik daarna pas de kloppende facturen.

Bedankt voor uw Tip!
Wij gaan kijken wat wij kunnen aanpassen om dit te verbeteren!

Ann Berchmans

Super snelle levering

Mario Elias

Overzichtelijke website, gemakkelijk om te bestellen en vlotte levering. 10 op 10

Dieter Vansteenkiste / Bouffe

Snelle afhandeling.

Stefan Croimans

Een zeer vlotte ervaring en tijdige levering!

Maurice Minten

Bestelling vlot verlopen geen opmerkingen

Edwin van Willigenburg

Mooie koelkast besteld, exact het juiste formaat. Veel keus en ook voor de particulier erg aantrekkelijk geprijsd. Snelle verzending: 's morgens besteld, volgende dag in huis zonder gekozen te... Mooie koelkast besteld, exact het juiste formaat. Veel keus en ook voor de particulier erg aantrekkelijk geprijsd. Snelle verzending: 's morgens besteld, volgende dag in huis zonder gekozen te hebben voor een spoedbestelling! Dat is natuurlijk geen garantie voor volgende bestellingen en het was een bescheiden bestelling, maar ik was er erg blij mee!

Anton Broos

Snelle levering, duidelijke website