Larissa Siropo

Super slecht bereikbaar , artikel heb ik niet compleet ontvangen emmer zonder deksel terwijl ik het totale bedrag heb betaald …. Nou waar gaan we ermee naartoe…? Bestel liever nog bij de action daar... Super slecht bereikbaar , artikel heb ik niet compleet ontvangen emmer zonder deksel terwijl ik het totale bedrag heb betaald …. Nou waar gaan we ermee naartoe…? Bestel liever nog bij de action daar helpen ze je tenminste en komen ze met een oplossing als er wat mis blijkt te zijn. Niet eens een halve ster waard

Reactie Horeca World:

Goedemiddag, vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. Is er ook contact geweest betreffende uw ervaring en het missen van het deksel?

Steven P

Producten van lage kwaliteit, bij beroep op garantie geen gehoor

Reactie Horeca World:

Goedemiddag, vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met de kwaliteit. Is er inmiddels contact geweest betreffende de garantie?

Greta Vandeput

Zeer goed

Chantal Forier

Snelle levering van de frigo, toch een opmerking: de chauffeur was alleen, te zware vracht voor 1 persoon. Moest het toestel tot aan de voordeur sleuren, met risico op beschadiging! Als klant heb ik... Snelle levering van de frigo, toch een opmerking: de chauffeur was alleen, te zware vracht voor 1 persoon. Moest het toestel tot aan de voordeur sleuren, met risico op beschadiging! Als klant heb ik hem geholpen, maar is niet verantwoord.

Raymond Weyts

Alles toppie

Brian Baynes

Geen duidelijke informatie over retouren bij de product omschrijving. Ook heel onduidelijk dat er bij het product vermeld wordt dat het op voorraad is maar dat het een op maat gemaakt exemplaar... Geen duidelijke informatie over retouren bij de product omschrijving. Ook heel onduidelijk dat er bij het product vermeld wordt dat het op voorraad is maar dat het een op maat gemaakt exemplaar blijkt te zijn. Hierdoor is de retourprocedure uiterst ontevreden verlopen omdat wij op de algemene voorwaarden werden verwezen waarin staat dat op maat gemaakte artikelen, 35% annuleringskosten worden gerekend. Met de verzendkosten van nog eens 50,- Euro zou dit om meer dan de helft van het aankoop bedrag gaan.

Reactie Horeca World:

Goedemiddag, vervelend om dit te horen en dat de informatie op de website onduidelijk is. Is er inmiddels een oplossing geweest voor het retourneren?

Pieterjan Vancraesbeek

Ok, enige minpunt is dat bestellingen niet op factuur kunnen.

Reactie Horeca World:

Goedemiddag, op factuur bestellen is inderdaad alleen mogelijk voor (semi)overheidsinstellingen. We wensen u heel veel gemak en plezier met uw aankoop.
Horecaworld BV

Jan Willem Overbeek

Ekaterina Drezglova

Bestel hier bijna alles, stipte levering, correcte prijzen, goede kwaliteit 👍

JWH van Gaal

Heb een koelkast besteld werd netjes op tijd geleverd, maar was beschadigd is ook weer omgeruild maar deze had ook weer het zelfde probleem wacht nu nog op de nieuwe dus moet je wel geduld hebben.

Reactie Horeca World:

Goedemiddag, vervelend om te horen dat u een beschadigde koeling had ontvangen. Ik hoop dat het inmiddels is opgelost. Wilt u contact met ons opnemen mocht het nog niet opgelost zijn.