Devika

Goede service toegankelijk vriendelijk goede prijs kwaliteit snelle servive

Djoni

Prima en snelle levering

Lode

Kwaliteit erg goed en prijs gunstig

Davin

Snelle en correcte afhandeling.

Jun

Snelle levering en goede service

nick

Slech

Reactie Horeca World:

goedemiddag, graag horen we van u wat uw slechte ervaring is en kunnen we dit samen bespreken.

Double-D

Een ramp!!!!!!

Reactie Horeca World:

goedemiddag, mag ik vragen wat er precies aan de hand is? Kunt u contact met ons opnemen zodat we dit samen kunne bespreken.

Doreen Westphal

Heb nog steeds geen antwoord op mijn anulering van de order, laat staan de betaling

Reactie Horeca World:

goedemiddag, vervelend om te horen dat u nog geen antwoord heeft. Ik wil u vragen om contact met ons op te nemen zodat we dit voor u uit kunnen zoeken.

Ans Vandersteene

Grote bestelling van keukenmateriaal besteld dat volgens de website allemaal op voorraad was. We werden meteen telefonisch verwittigd dat een deel van het bestek toch niet voorradig was. De rest zou... Grote bestelling van keukenmateriaal besteld dat volgens de website allemaal op voorraad was. We werden meteen telefonisch verwittigd dat een deel van het bestek toch niet voorradig was. De rest zou meteen verstuurd worden. Helaas gebeurde dat niet. Pas na 3 weken (!!) en 2 mails hebben we alles ontvangen. We hebben ons eetcafé geopend zonder bestek en met keukenmateriaal uit onze eigen huiskeuken.

Reactie Horeca World:

goedemiddag, vervelend om te horen dat de bestelling zo laat is geleverd. Wij proberen altijd zo snel mogelijk de bestellingen op te sturen en als er vertraging is dan had u zeker een terugkoppeling... goedemiddag, vervelend om te horen dat de bestelling zo laat is geleverd. Wij proberen altijd zo snel mogelijk de bestellingen op te sturen en als er vertraging is dan had u zeker een terugkoppeling moeten krijgen. Onze excuses voor het ongemak.

Henk de Groot

Prima geholpen goede service