Positief. De webshop is overzichtelijk, de prijzen zijn competitief. Bestelling is makkelijk, je kan zonder account bestellen. Levering correct en snel en materialen zijn van goede kwaliteit.
Petra de Winter
Goede service, netjes te woord gestaan
Theo .J.A.M. Koper Netwerk in techniek
Goed en snel reageren op gestelde vragen
N Roelevink
Vlotte levering en nalevering toen er iets mis was gegaan
j kleine
Had bij mijn bestelling aangegeven dat het niet op maandag en dinsdag afgeleverd mocht worden daar we dan gesloten zijn. En wanneer staan ze dan voor de deur : op dinsdag
Bartosz
Super snelle levering !
Giovani
Een artikel besteld dat tussen de 2 en 4 werkdagen geleverd kon worden maar kam niet aan. Na 2 weken heb ik telefonisch contact opgenomen, werkt ik direct te woord gestaan, verder geholpen en was...Een artikel besteld dat tussen de 2 en 4 werkdagen geleverd kon worden maar kam niet aan. Na 2 weken heb ik telefonisch contact opgenomen, werkt ik direct te woord gestaan, verder geholpen en was het artikel blijkbaar uit stock. Artikel is besteld, verzonden en uiteindelijk goed afgeleverd (& in goede staat). Enkel wel 4,5 weken later na bestelling.
Vinay
Een onderdeel besteld voor mijn Citruspers en dat werd snel bij mij thuis afgeleverd.
Yasin
Heel duidelijk en snel geholpen levering heel netjes verpakt en snel geleverd uitstekend bedrijf
Nathanael
Oven besteld die in de aanbieding was. Prima oven voor een mooie prijs. Helaas kon deze niet gelijk geleverd worden, we hebben er bijna 3 weken op moeten wachten.