Snelle bezorging en goede communicatie. Door andere negatieve reviews getwijfeld om mijn horloge te bestellen. Maar nadat ik gebeld had met het bedrijf toch mijn bestelling geplaatst. Na het...Snelle bezorging en goede communicatie. Door andere negatieve reviews getwijfeld om mijn horloge te bestellen. Maar nadat ik gebeld had met het bedrijf toch mijn bestelling geplaatst. Na het plaatsen van mijn bestelling bleek het gekozen horloge niet op voorraad, dit werd snel per mail met mij gecommuniceerd, waardoor ik een ander alternatief heb gekozen. Binnen 24u werd mijn bestelling netjes thuis bezorgd. Via PostNL kon ik mijn bestelling online volgen. Het pakket was goed verpakt als brievenbuspakket bezorgd. Al met al is alles naar wens bezorgd en ben ik tevreden over het duidelijke & goede contact.
Jack Greven
Goede communicatie en snel verzonden!! TOP !!
Steven
Juist en snel
PAscal
Niet verwacht
Lieke
Goede service, alleen bandje leek totaal niet op het bandje op de website, dus teruggestuurd.
Reina de Winter
Het bandje dat ik heb ontvangen heb ik terug gestuurd, omdat het de verkeerde is, ik heb het goede bandje op de rekening gezet en hoop dat het zo spoedig mogelijk wordt verzonden, anders wil ik mij...Het bandje dat ik heb ontvangen heb ik terug gestuurd, omdat het de verkeerde is, ik heb het goede bandje op de rekening gezet en hoop dat het zo spoedig mogelijk wordt verzonden, anders wil ik mij geld terug.
Julien San miguel
Grand choix d’article et rapidité d’envois, c’est ici que je fait tous mes achat de montre! Merci à vous
D. huisman
Band was 1 mm groter dan volgens beschrijving en zelf aan moeten passen