Besteld en vlot geleverd. Zelfs een wijziging was nog mogelijk en geen vertraging. Prima voor elkaar !!
Poppe Karla
Correctie snelle levering materiaal produkt dat besteld werd voldoet aan de verwachtingen
battal
anita
Goecd
Elly Rodenburg
Blij dat bestede horlogebandje nog bestaat. Jammer dat het maar uit een kleur te kiezen is .
Jan
Matig
Ronald van Rijswijk
Bestelling Polywatch
Klant van Kish
Slecht. Ik heb een horloge besteld welke ik na een week nog niet ontvangen heb. Ik heb gebeld en ze zeiden we sturen hem zo snel mogelijk naar u op. (Terwijl ze via de mail zeiden dat hij al...Slecht. Ik heb een horloge besteld welke ik na een week nog niet ontvangen heb. Ik heb gebeld en ze zeiden we sturen hem zo snel mogelijk naar u op. (Terwijl ze via de mail zeiden dat hij al verzonden was) Na een maand nog steeds niks ontvangen. Opnieuw gebeld en ik moet een klacht indienen bij post nl (ze nemen zelf geen verantwoordelijkheid) ik hoop dat ze hem alsnog op gaan sturen.